Grande gre dobro v prodajo

Aktualno

Grande Punto že dva meseca uspešno melje vse pred seboj. Najverjetneje niti Italijani niso računali na takšen uspeh novega modela. Po uspešni splavitvi Grande Punta na trg ostaja veliko vprašanje ali bo tako uspešen tudi…

Grande Punto že dva meseca uspešno melje vse pred seboj. Najverjetneje niti Italijani niso računali na takšen uspeh novega modela. Po uspešni splavitvi Grande Punta na trg ostaja veliko vprašanje ali bo tako uspešen tudi prenovljeni Stilo, ki v trenutni obliki ni pretirano všeč Evropejcem. Slednji se v C-segmentu bori z močno konkurenco, kot je VW Golf, Opel Astra, ipd. Pričakujemo ga lahko januarja naslednje leto.

Grande Punto katerega lahko pri nas dobite že za dobra dva milijona tolarjev oziroma 9.400 evrov je uspešen predvsem v vzhodni Evropi, veliko pa se jih pelje tudi že pri nas v Sloveniji. Po besedah Sergia Marchionneja so se sedaj pri Fiatu že popolnoma posvetili prenovitvi Stila, ki je nujno potrebna. Novi Stilo bo oblikovan v novem dizajnerskim slogu Fiata. Torej lahko sklepamo, da bo povzemal osnovne linije po Cromi in Grande Punto, kar ni slabo, saj sta oba modela zadetek v polno.