Opel je najboljši

Aktualno

Po rezultatih raziskave »Auto Bild Quality Report 2006« so vozila Opel najbolj kakovostna vozila med nemškimi znamkami. Opel je bil že lani najboljša nemška znamka, v poročilu pa se ocenjujejo zanesljivost, dolgoročna kakovost in servisiranje…

Po rezultatih raziskave »Auto Bild Quality Report 2006« so vozila Opel najbolj kakovostna vozila med nemškimi znamkami. Opel je bil že lani najboljša nemška znamka, v poročilu pa se ocenjujejo zanesljivost, dolgoročna kakovost in servisiranje vozil ter zadovoljstvo strank.

To poročilo potrjuje dobre rezultate drugih raziskav kakovosti vozil, ki se trenutno izvajajo. Poročilo J.D Power, ki raziskuje kakovost vozil v Nemčiji, je namreč Opel Signuma postavil pred vsa ostala nemška vozila. Univerza v Bambergu je izbrala Opel kot evropsko znamko z najvišjo stopnjo zadovoljstva trgovcev kar se tiče kakovosti vozil. Raziskava zadovoljstva strank “Car Check” v Stuttgartu je ugotovila, da ima Opel najnižjo stopnjo napak izmed vseh evropskih izdelovalcev avtomobilov.

“Zadovoljni smo, da so naši napori v zvezi z vedno večjim poudarkom na kakovosti vozil  obrodili sadove in dobivajo takšna priznanja,” je dejal Alain Visser, izvršni direktor prodaje in marketinga Opel pri General Motors Europe, ko je komentiral dobre rezultate Oplovih vozil. Auto Bild je v svojem poročilu o kakovosti vozil prišel preko številnih raziskav, kot so anketa med več kot 24.000 lastniki vozil, poročila TÜV in daljših testiranj vozil.