Končno tudi v Sloveniji

Aktualno

V nekaj dneh bodo v Sloveniji pričeli prodajati Clio III, ki ste ga prvič lahko videli sredi junija ob razkritju v Ljubljani. Novi Clio ne bo preprost naslednik desetletje vodilnega avtomobilskega modela pri nas, ampak…

V nekaj dneh bodo v Sloveniji pričeli prodajati Clio III, ki ste ga prvič lahko videli sredi junija ob razkritju v Ljubljani. Novi Clio ne bo preprost naslednik desetletje vodilnega avtomobilskega modela pri nas, ampak bo zaradi vsestranske rasti in napredka pomembno obogatil Renaultovo ponudbo v ključnem segmentu malih avtomobilov. Slednji ima v skupni prodaji novih avtomobilov v Sloveniji namreč skoraj polovičen delež, novi Clio pa v njem ne bo le obroben igralec.
 
Clio III prihaja na trg kot najdoslednejša izpolnitev oglasnega slogana »ima vse, kar imajo veliki«, saj po prostornosti, opremi in voznih lastnostih posega že na spodnji rob višjega razreda. Nenazadnje to dokazuje tudi najvišja ocena varnosti, ki jo je Cliu III pred tremi meseci prisodil konzorcij Euro NCAP. Renault ima danes skupaj že osem avtomobilov s po petimi zvezdicami, od Lagune II pa je tako oceno dobil vsak novi model znamke Renault.