Vpoklic dizlov

Aktualno

Volkswagen AG bo na preventivni vpogled povabil 290 tisoč avtomobilov znamk Volkswagen Audi, Seat in Škoda. Koliko avtomobilov bo vpoklicanih v Sloveniji, zastopnik Porsche Slovenija zaenkrat še nima podatka. Pri avtomobilih, ki jih poganja turbodizelski…

Volkswagen AG bo na preventivni vpogled povabil 290 tisoč avtomobilov znamk Volkswagen Audi, Seat in Škoda. Koliko avtomobilov bo vpoklicanih v Sloveniji, zastopnik Porsche Slovenija zaenkrat še nima podatka. Pri avtomobilih, ki jih poganja turbodizelski motor z 1,2, 1,4 ali 1,9 litra prostornine in so bili izdelani med marcem in avgustom 2004, lahko pride do napake na enem izmed vijakov na pokrovu črpalke za gorivo, kar lahko povzroči puščanje goriva.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine