HipTerminal, medij za novo dobo

Novosti

Novi interaktivni zasloni v mreži Petrol Media poskrbijo za sodobno in prijazno nakupovalno izkušnjo na naših prodajnih mestih, uporabnike pa dosežejo takrat, ko to šteje največ – med točenjem goriva. Dobrodošli na točilnem mestu prihodnosti!

Ste v trgovini v nakupovalni voziček kdaj v zadnjem trenutku dodali še malenkost ali dve, ker vas je v to, tik pred blagajno, prepričal  privlačen oglas na digitalnem zaslonu?  

HipTerminali omogočajo najmanj minuto in pol uporabnikove osredotočenosti na predvajano sporočilo. 

Niste edini. Leta 2010 so v Nielsen Media Research, podjetju, ki v več kot 100 državah izvaja raziskave potrošniških trendov, preverjali, kako na navade uporabnikov vpliva digitalno označevanje na prodajnih mestih, t.i. “digital signage”. Ugotovili so, da je uporaba digitalnih zaslonov tik pred točko nakupa štirim od petih blagovnih znamk prinesla kar do 33-odstotno povečanje neposredno povezane prodaje. Še več: digitalno oglaševanje na točki nakupa je znatno pripomoglo tudi k priklicu blagovne znamke, ki si jo je zdaj zapomnilo med 14 (spontan priklic) in 31 odstotkov (olajšan priklic) vprašanih. Vse zgolj zaradi nekaj trenutkov njihove pozornosti.  

Si predstavljate, kako dobri bi bili rezultati, če bi lahko z digitalnim oglaševanjem poglede obiskovalcev namesto za nekaj sekund ujeli za več kot minuto? Ali pa, če bi lahko nakupovalno izkušnjo nagradili še z interaktivnostjo in možnostjo hitrega nakupa kar prek zaslona? 

HipTerminali je to mogoče.  

Več preberite TUKAJ.