Goodyear oznanil vodstvo organizacije Srednja Evropa

Poslovno

Družba Goodyear je decembra imenovala vodstvo organizacije Srednja Evropa (CE). Ekipa, ki jo vodi glavni direktor Jacek Pryczek, bo odgovorna za upravljanje 17 trgov v Srednji Evropi, sedež organizacije pa bo v Varšavi na Poljskem. Matej Zavrl, direktor prodaje in marketinga za potniško pnevmatiko Srednja in Jugovzhodna Evropa (CSEE), je bil imenovan za direktorja prodaje […]

Družba Goodyear je decembra imenovala vodstvo organizacije Srednja Evropa (CE). Ekipa, ki jo vodi glavni direktor Jacek Pryczek, bo odgovorna za upravljanje 17 trgov v Srednji Evropi, sedež organizacije pa bo v Varšavi na Poljskem.

Matej Zavrl, direktor prodaje in marketinga za potniško pnevmatiko Srednja in Jugovzhodna Evropa (CSEE), je bil imenovan za direktorja prodaje in marketinga za potniško pnevmatiko Srednja Evropa. Prodajo in marketing za tovorno pnevmatiko za Srednjo Evropo bo vodil Piotr Czyzyk, trenutno direktor prodaje in marketinga za tovorno pnevmatiko Poljska in Ukrajina. Na položaj finančnega direktorja Srednja Evropa je družba Goodyear imenovala trenutnega finančnega direktorja CSEE Nielsa Erika Bech-Jacobsena. Kadrovske zadeve za Srednjo Evropo bo vodila Edyta Gorecka, trenutno kadrovska direktorica za produktno-poslovne enote in funkcije EMEA ter nekdanja kadrovska direktorica CSEE. Markus Hartung, trenutno direktor službe za pravne zadeve & skladnost CSEE, je bil imenovan za direktorja službe za pravne zadeve & skladnost Srednja Evropa. Na položaj direktorice korporativnih komunikacij Srednja Evropa je družba Goodyear imenovala Ano Verčko Grilec, trenutno vodjo korporativnih & internih komunikacij CSEE. Jože Stružnik bo ostal generalni direktor prodaje za Goodyear Dunlop Sava Tires. Vsa imenovanja stopijo v veljavo 1. januarja 2015.

Dunlop-Goodyear

Goodyearova organizacija Srednja Evropa povezuje 17 trgov v Srednji Evropi z različnimi ravnmi organizacijske velikosti in zrelosti (Poljska, Ukrajina, Češka, Slovaška, Madžarska, Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija, Albanija, Kosovo, Črna gora, Ciper, Romunija, Bolgarija in Moldavija). Zaposluje več kot 4500 sodelavcev z različnim kulturnim in jezikovnim ozadjem ter združuje deset pravnih subjektov, med drugim tudi dve priznani tovarni, Goodyear Dunlop Sava Tires in Debica.