Frankfurt 2013 in Nissan

Aktualno, Saloni

Nissan bo na sejmu v Frankfurtu 2013 naredil pomemben korak v svojem poslanstvu prinašanja prihodnosti v sedanjost. Nissanova razstava 2013 spet predstavlja vrhunsko inovativnost na področju dizajna in tehnologije.

Nissan bo na sejmu v Frankfurtu 2013 naredil pomemben korak v svojem poslanstvu prinašanja prihodnosti v sedanjost. Nissanova razstava 2013 spet predstavlja vrhunsko inovativnost na področju dizajna in tehnologije.

Nissan bo premikal mejnike na področju terenskih vozil s svetovno predstavitvijo novega serijskega modela, ki bo v četrtek, 10. septembra ob 13.15 na Nissanovi stojnici v hali 8 Mednarodnega avtomobilskega sejma Frankfurt 2013. 

Nissan je na dobri poti, da do leta 2016 postane vodilna azijska znamka na evropskem trgu, saj se že zdaj lahko pohvali s prvim mestom na ključnih trgih kot so Velika Britanija, Francija, Španija in Italija. “Kljub upadu na širšem trgu je Nissan ohranil lanski rekordni tržni delež in za zdaj kaže, da bomo lahko ta dosežek v letu 2013 ponovili,” je povedal Guillaume Cartier, višji podpredsednik za prodajo in trženje znamke Nissan v Evropi.

Konceptno vozilo Nissan Friend-Me

nissan frankfurt 2013Konceptno vozilo Friend-Me z osupljivim dizajnom in napredno vrhunsko notranjostjo je navdušujoč primer avtomobila prihodnosti. Friend-Me je bil ustvarjen s pomočjo istega procesa, ki je sprožil Nissanovo inovativno serijo terencev in predstavlja Nissanov občutek za dizajn naslednje generacije ter raziskuje možnosti popolnoma povezane, popolnoma interaktivne notranjosti. Snovalci modela Friend-Me so imeli pred očmi potrebe in želje potnikov, ki so stalno na spletu, zato Friend-Me integrira potnike v vsako potovanje in jim odpira vrata do informacij in zabave. 

Nissanov program personalizacije

Nissan gre s svojo odločenostjo, da svojim strankam ponudi še več izbire, na frankfurtskem sejmu s predstavitvijo novega programa personalizacij še korak naprej. Po velikem uspehu s predstavitvijo serije Juke bo Nissan nadaljeval z vključevanjem novih modelov Note in Micra. Juke je vključen v razširjeni program, zato imajo njegovi kupci na voljo še več dodatne opreme in različnih barv, možnosti je neskončno. Ob lansiranju novega programa bo Nissan predstavil tudi novi spletni 3D konfigurator, ki bo omogočal kupcem, da si svoj sanjski dizajn ogledajo z vseh zornih kotov.