Car

Aktualno, Zanimivosti

Le malokdo v Sloveniji še ni slišal za uporabniško ime GojkoAjkula na spletnem mestu YouTube. Zbrali smo posnetke, ki so med najbolj gledanimi. Skeč CAR je pričel njihovo prepoznavnost, od objave avgusta 2010 do danes pa je…

Le malokdo v Sloveniji še ni slišal za uporabniško ime GojkoAjkula na spletnem mestu YouTube. Zbrali smo posnetke, ki so med najbolj gledanimi.

 
0E6BDADE-3DB6-11E1-97DA-898366B94067Prvi skeč z naslovom CAR je bil povod za nenadno prepoznavnost jeseniške videoprodukcije MZP. Od objave avgusta 2010 do danes  si je video posnetek ogledalo že preko 840 tisoč ogledov.
 
Glavno vlogo skečev je prevzel Goran Hrvaćanin, ki je, kot zapisano na uradni strani ustvarjalcev,  tudi idejni vodja in talent “extraordinare”. Dodali so še, da s svojo impulzivnostjo kot začimbo v slehernem dejanju nenehno skrbi za svežino, pa naj bo to igranje v novi epizodi ali pa nedolžen nedeljski pogovor ob skodelici kave z mlekom in kozarcem vode.
 

Nadaljevanje je sledilo maja lani, ko so kot videoprodukcija MZP objavili posnetek Car za volanom. Komičen posnetek je uporaben, da svojim otrokom pokažete kako se NE sme obnašati med vožnjo.
 

Car na glavni vožnji je logično nadaljevanje, ki je bilo objavljeno pred dobrim mesecem dni. Do sedaj si je video ogledalo že preko 180 tisoč gledalcev.
 

V kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja.