Volkswagnova nagrada za kakovost servisov 2012

Aktualno

Na gala svečanosti so nagra-de podelili tistim zmagovalcem iz Evrope, vklj. z Rusijo in Turčijo, ki so v preteklih 12 mesecih dosegli najboljše rezultate v kriterijih kakovost servisnih storitev in spodbujanje zvestobe strank.

Volkswagen je v Dresdnu svojim 100 najboljšim mednarodnim servisom podelil nagrado Volkswagen Service Quality Award (VSQA).
 

Na gala svečanosti so nagrade podelili tistim zmagovalcem iz Evrope, vklj. z Rusijo in Turčijo, ki so v preteklih 12 mesecih dosegli najboljše rezultate v kriterijih kakovost servisnih storitev in spodbujanje zvestobe strank. 

ECF85D0A-0E02-11E2-88D5-E7A465B94067

Še posebej uspešna je bila avtohiša Csermely és Tsa. Kft. iz Balatonfüreda na Madžarskem. To podjetje je priznanje prejelo že četrtič zapored. Tudi nekateri servisi iz Nemčije, Avstrije, Danske in Slovenije so nagrado prejeli že tretjič. Raziskave so pokazale, da zagotavljajo najboljše servisne storitve in zato so dosegli najboljše ocene pri zadovoljstvu strank.
 
Michael Horn, vodja poprodaje pri znamki Volkswagen, je na prireditvi pohvalil izjemno predanost nagrajencev: “Rezultati iz raziskav zadovoljstva strank kažejo, da se kakovost servisnih storitev v zadnjih letih nenehno izboljšuje. Poleg tega se vsi nagrajeni servisi lahko pohvalijo z dosledno skrbjo za stranke in z osebno prizadevnostjo zaposlenih.”
 
Odličnost servisnih storitev odločilno prispeva k zadovoljstvu in zvestobi strank. Nagrade Volkswagen Service Quality Award so bile osnovane leta 2008 ravno z namenom, da bi te vrednote postavili v središče poslovanja servisov. Tudi v petem letu tega tekmovanja so bili vsi, ki so osvojili Volkswagen Service Quality Award, pred gala svečanostjo deležni prav posebnega programa. Med drugim naj omenimo ekskluzivni ogled Steklene manufakture v Dresdnu, šolo vožnje z ekipo Volkswagnovih inštruktorjev “Driving Experience” na dirkališču Lausitzring in nočitve v hotelu Taschenbergpalais v Dresdnu.
 
Sodelujoče države:
Nemčija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Francija, Velika Britanija, Španija, Italija, Portugalska, Češka, Švica, Nizozemska, Avstrija, Švedska, Norveška, Finska, Danska, Irska, Madžarska, Slovenija, Slovaška, Rusija, Turčija, Hrvaška, Luksemburg, Poljska, Grčija, Romunija, Srbija Črna gora, Kanarski otoki.