Video report z GHD Lučine 2012

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Tudi tokrat je že dobro uveljavljena novomeška snemalna ekipa "komik video" pripravila video reportažo z gorsko-hitrostne dirke Lučine na kateri smo bili prisotni tudi mi skupaj z domžalskim moštvom LEMA. Predstavili smo se z dirkalnikoma znamke Porsche in Fiat.

Tudi tokrat je že dobro uveljavljena novomeška snemalna ekipa “komik video” pripravila obsežno video reportažo z gorsko-hitrostne dirke Lučine na kateri smo bili prisotni tudi mi skupaj z domžalskim moštvom LEMA.
 

6CCA0E40-E601-11E1-87B5-91B165B94067Video povzema dogajanje celotnega minulega konca tedna na cesti med Todražem in Lučinami. Ne manjka atraktivnih voženj, drsenj skozi zavoje in “onboard” posnetkov. V predvozilu Porsche 997 GT2, ki ga je vozil Jaka Marinšek boste lahko zasledili na sovozniškem sedežu našega skakalca Jerneja Damjana. V dirkalnega Fiat Grande Punta, ki ga je vozil urednik portala Avto.Over.Net, Iztok Franko, pa je prisedel kamniški župan Marjan Šarec, dobro poznan tudi kot igralec vloge izmišljenega lika Ivana Serpentinška.