Svetovna premiera Mazde6 v Moskvi

Aktualno, Novosti

Mazda bo na avtomobilskem salonu v Moskvi svetovni javnosti predstavila novo generacijo limuzinskega modela Mazda6. Moscow International Automobile Salon 2012, kot je uradni naziv avtomobilskega salona v ruski prestolnici, se prične 29. avgusta.

Mazda bo na avtomobilskem salonu v Moskvi svetovni javnosti predstavila novo generacijo limuzinskega modela Mazda6.
 

Moscow International Automobile Salon 2012, kot je uradni naziv avtomobilskega salona v ruski prestolnici, se prične 29. avgusta in konča 9. septembra 2012.

38394BEE-DA14-11E1-BB61-91B165B94067

Nova Mazda6 je drugi predstavnik najnovejše generacije vozil Mazda, ki združujejo napredne tehnologije SKYACTIV in oblikovanje v skladu z atraktivno oblikovalsko filozofijo KODO – duša gibanja. Hkrati bo nova Mazda6 prvi Mazdin avtomobil, opremljen s sistemom i-ELOOP za regeneracijo energije pri zaviranju. Predstavitev sistema i-ELOOP predstavlja drugo fazo Mazdine strategije sestavljanja gradnikov okolju prijaznega razvoja avtomobilov. Strategija narekuje nenehne izboljšave na področju osnovnih tehnologij v proizvodnji avtomobilov in postopno uvajanje električnih sistemov za zagotavljanje večje ekonomičnosti in zmanjševanje emisij toplogrednih plinov.

Nova Mazda6 je izložbeni model nove generacije Mazdinih avtomobilov in združuje stilistično dovršenost, prestižnost in občutek udobja limuzine višjega razreda z neposrednim krmiljenjem in agilnostjo športnih avtomobilov.

4BDD691E-DA14-11E1-95F5-91B165B94067

Na moskovskem salonu bo predstavljen ruskemu trgu prilagojen model z dvolitrskim SKYACTIV-G motorjem in šeststopenjskim samodejnim menjalnikom SKYACTIV-Drive