Prve fotografije novega Volva XC90 R-Design

Novosti

Volvo je razkril prve fotografije R-Design izvedenke novega XC90, ki cilja na kupce, ki iščejo vpadljiv avto, ki se ponaša s športnim in dinamičnim izgledom. Zunanjost obljublja dinamično vožnjo, potrdi pa jo notranjost, ki se osredotoča na voznika in ponuja R-Design športne sedeže v Nubuck tekstilu in perforiranem usnju. Široka paleta Drive-E pogonskih sklopov, z […]

Volvo je razkril prve fotografije R-Design izvedenke novega XC90, ki cilja na kupce, ki iščejo vpadljiv avto, ki se ponaša s športnim in dinamičnim izgledom.

Zunanjost obljublja dinamično vožnjo, potrdi pa jo notranjost, ki se osredotoča na voznika in ponuja R-Design športne sedeže v Nubuck tekstilu in perforiranem usnju. Široka paleta Drive-E pogonskih sklopov, z do 400 konjskimi močmi, in povsem novo XC90 podvozje zagotavljata agilno doživetje vožnje.

XC90-R-Design-(1)

Izdaja izvedenke R-Design sledi izdaji 1927 individualno oštevilčenih črnih XC90 First Edition, ki so bili ponujeni ekskluzivno na spletu in bili razprodani v 47 urah. Zunanjost R-Designa vključuje mnogo značilnih podrobnosti, kot je maska, sprednji spojler, svilnato-kovinsko obrobe oken, dve integrirani izpušni cevi, svetle strešne sani in ogledala v mat srebrni. 20 ali opcijska 22-palčna platišča R-Design dopolnjujejo stilski, dinamičen videz.

Znotraj se športnim sedežem in perforiranemu usnju pridružujejo izbrani R-Design detajli, kot so prestavna ročica, pedala, talne preproge itd. Vozniku pa je namenjen ekskluziven R-Design usnjen ključ za daljinsko upravljanje.

Zaslon, ki spominja na tablični računalnik, na sredini in 12,3-palčni polno grafični voznikov zaslon sta seveda vključena v R-Design. Voznikov zaslon ima celo posebno R-Design temo. Srce novega in-car nadzora je praktično brez gumbov in predstavlja povsem nov način upravljanja z avtomobilom ter omogoča dostop do številnih spletnih produktov in storitev.

XC90-R-Design-(3)

Nova trim level strategija

R-Design je ena od izbir v Volvovi novi trim level strategiji, ki spominja na drevo z dvema vejama. Osnova je Kinetic, ki mu sledi zelo tekmovalen nivo Momentum. Inscription in R-Design predstavljata dve veji drevesa. Paket Inscription je namenjen kupcem, ki želijo eleganten izgled in luksuzno izkušnjo, medtem ko ima R-Design športno in dinamično avro.

 »R-Design je bil ustvarjen za ljudi s strastjo za stvari, ki začinijo življenje,« pravi Alain Visser, višji podpredsednik marketinga, prodaje in stortitev strankam pri Volvo Car Group. »Všeč bo ljudem, ki imajo radi aktivno vožnjo in oseben, ekspresiven dizajn. Vsaka podrobnost izvedenke R-Design je zasnovana tako, da pripomore k individualnemu in izbranemu izrazu, ki ga takšne stranke želijo