Priznanja tudi najboljšim koncesionarjem Citroena

Poslovno

Podjetje Citroen Slovenija je na dogodku ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Citroen po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju Citroen financiranje, na področju servisiranja […]

Podjetje Citroen Slovenija je na dogodku ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Citroen po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju Citroen financiranje, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar tekočega leta.

Najboljši koncesionar znamke Citroen in DS v letu 2013 na področju poprodajnih  storitev je tisti  pooblaščeni serviser znamk Citroen in DS, ki  ob doseganju zastavljenih ciljev prodaje nadomestnih delov  zagotavlja tudi največji nivo kvalitete na področju servisiranja vozil. Letos je to AVTOMERKUR d.o.o. iz Ljubljane

Citroen-priznanja

Za najboljšega koncesionarja leta na področju prodaje vozil je bilo izbrano podjetje AVTO RAJH iz Murske Sobote.

Najboljši koncesionar v letu 2013 na področju Citroen financiranje je koncesionar, ki 100% predstavlja znamki Citroen in DS tudi na področju financiranja strank. Ta koncesionar ima tudi pregledno stanje zaloge svojih vozil in nadomestnih delov, ter v rokih poravnava svoje obveznosti. To priznanje je letos prejelo podjetje AVTOMERKUR d.o.o. iz Ljubljane.

Kdo je najboljši koncesionar? Kaj je tisto kar dela najboljši koncesionar? Najboljši koncesionar je tisti ki je: najboljši na vseh področjih koncesijskih dejavnosti , dosega najboljše rezultate v svoji regiji, pozna vse stranke in podjetja v svoji regiji, se aktivno ukvarja s svojimi strankami na področju prodaje in poprodaje, ga označujeta strast in zvestoba do znamke Citroen in DS. Ta koncesionar si za svoj profesionalizem in pripadnost Citroenu in DS-u zasluži naziv koncesionar leta. In letos je to AVTO RAJH iz Murske Sobote.