Opel ekskluzivni partner mobilnosti »München Film Festival 2014«

Poslovno

Opel je letos prvič v vlogi ekskluzivnega partnerja mobilnosti 32. filmskega festivala v Münchnu, ki bo potekal med 27. junijem in 5. julijem. Na njem bo Opel nadaljeval z udejanjanjem kampanje “Umparken im Kopf“ in v sodelovanju z organizatorji festivala usmeril pozornost javnosti nanjo. Tako z oglasnimi TV spoti kampanje, kot zunanjim oglaševanjem podprtim s […]

Opel je letos prvič v vlogi ekskluzivnega partnerja mobilnosti 32. filmskega festivala v Münchnu, ki bo potekal med 27. junijem in 5. julijem. Na njem bo Opel nadaljeval z udejanjanjem kampanje “Umparken im Kopf“ in v sodelovanju z organizatorji festivala usmeril pozornost javnosti nanjo.

Tako z oglasnimi TV spoti kampanje, kot zunanjim oglaševanjem podprtim s socialnimi omrežji, bo Opel v sodelovanju z München Film Festival 2014 izpostavil svojo pozitivno spremembo podobe in nadaljeval s preseganjem obstoječih predsodkov, spodbujal ponovni premislek in natančnejši pogled na znamko ter njene avtomobile.

Tako bo Oplovo prisotnost v Münchnu zaznamovala obsežna komunikacijska dejavnost ter dva posebej privlačna in atraktivna avtomobila. Opel ADAM zamaskirane zunanjosti, ki ga ja zasnoval glasbenik in fotograf Bryan Adams ter novi ADAM ROCKS. V festivalskem središču bo “Umparkzone“ namenjena spremljanju filmov akreditiranim obiskovalcem in predstavnikom medijev. Pozornost bodo pritegnili tudi “Umpark Shuttles“, Opel Insignie namenjene prevozu prominentnih tujih in domačih gostov do rdeče preproge in manjša flota Oplovih klasičnih avtomobilov. V sredo 2. julija bo Opel v gala slogu opravil premierno predstavitev filma “Der Koch”, filmsko adaptacijo istoimenske knjige švicarske pisateljice Martin Suter, v katerem nastopa znana nemška igralka Jessica Schwarz.

Opel-Super-6-Cabriolet-Glaeser

Na Oplovem plakatu za filmski festival je zapisano: »Dobri filmi vedno skrivajo presenečenje. Dobre avtomobilske znamke prav tako.« »Ljudje ne govorijo o Oplu le od uspešnega začetka kampanje “Umparken in Kopf«, marveč tudi zaradi povečanega zanimanja za naše inovativne modele. O tem tudi največji optimisti pred enim letom niso niti sanjali.« pravi direktorica marketinga pri Oplu, Tina Müller.