Omejena serija quba

Aktualno

V prodajni paleti modela fiat qubo je sedaj na voljo posebna omejena serija dynamic plus. V seriji vozil dynamic plus pa je qubo z nekaj dodatki na zunanjosti, belo barvo karoserije in s še daljšim seznamom ser. opreme uporaben, udoben in privlačen.

91D77530-5212-11E0-B574-934366B94067V prodajni paleti modela fiat qubo je sedaj na voljo tudi posebna omejena serija dynamic plus. V omejeni seriji vozil dynamic plus pa je qubo z nekaj dodatki na zunanjosti, belo barvo karoserije ter s še daljšim seznamom serijske opreme bolj uporaben, udoben in privlačen.

 
Posebnost fiata qubo dynamic plus so lita platišča s pnevmatikami 195/55 R16, ESP, sistem prostoročnega telefoniranja in zabave Blue&Me™, ukazne tipke za upravljanje avtoradia na volanskem obroču, volanski obroč in prestavna ročica v usnju, zatemnjeni zadnji stranski stekli in zadnje steklo, vzdolžni strešni nosilci in tipala za parkiranje zadaj. Na seznamu serijske opreme pa so tudi klimatska naprava, centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem, po višini in globini nastavljiv volan, električni pomik prednjih stekel, električno nastavljivi zunanji vzvratni ogledali, štiri varnostne blazine, meglenki, naslon za roko spredaj, po višini in v ledvenem delu nastavljiv voznikov sedež, avtoradio s predvajalnikom zgoščenk in zapisov v formatu MP3, deljiva zadnja klop…
 
Qubo dynamic plus ima sodoben dizelski motor 1.3 multijet 16v s 55 kW (75 KM), Euro 5. Vozilo je opremljeno tudi s sistemom Start&Stop™, ki skrbi za začasno ustavitev in ponovni zagon motorja med krajšimi postanki (na primer pred semaforjem) in tako omogoča prihranek pri gorivu in manjše emisije CO2. Qubo 1.3 multijet 16v dynamic plus je na voljo že za 14.490 EUR. Vozila iz omejene serije zaradi svoje bogate opreme kupcu prinašajo 2.580 EUR prihranka.