Maserati Ghibli premierno v Šanghaju

Aktualno, Novosti, Saloni

Maserati je objavil prve uradne fotografije štirivratne prestižne športne limuzine, ki se bo premierno predstavila na prihajajočem avtomobilskem salonu v Šanghaju. Popolnoma novi model Ghibli bo kot Maseratijev model oral ledino. V primerjavi z večjim modelom Quattroporte, ki je bil predstavljen v začetku tega leta, ima Ghibli bolj športni značaj. Ghibli bo na voljo z […]

Maserati je objavil prve uradne fotografije štirivratne prestižne športne limuzine, ki se bo premierno predstavila na prihajajočem avtomobilskem salonu v Šanghaju.

Popolnoma novi model Ghibli bo kot Maseratijev model oral ledino.

maserati ghibli 2013 spredaj

V primerjavi z večjim modelom Quattroporte, ki je bil predstavljen v začetku tega leta, ima Ghibli bolj športni značaj. Ghibli bo na voljo z dvema 3.0 litrskima V6 motorjema s turbinskim polnilnikom, osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, pogonom na zadnji par koles in z novim štirikolesnim pogonom Q4.

Ghibli bo tudi prvo Maseratijevo vozilo serijske proizvodnje v zgodovini, ki ga bo poganjal dizelski motor, natančneje 3.0 litrski V6 turbo dizel.

maserati ghibli 2013

Ghibli je tudi prva Maseratijeva limuzina v tem segmentu. Ghibli je odraz prepričanja znamke, da vse večje število kupcev prestižnih vozil želi imeti vozilo, s katerim lahko izraža svojo individualnost, vozilo ki je drugačno, elegantno in prestižno.

maserati ghibli 2013 armaturka

Ghibli ima pomembno vlogo v Maseratijevem načrtu rasti prodaje na 50.000 vozil letno.