Novi BMW M6 Coupé, Cabrio in Gran Coupé

Novosti

BMW z novim BMW M6 Coupé, Gran Coupé in Cabrio uutrjuje svoj položaj v segmentu visokozmogljivih luksuznih vozil.  Športen videz Novi BMW M6 Coupé, novi BMW M6 Cabrio in novi BMW M6 Gran Coupé s svojo športno in dinamično podobo kažejo svoj značaj še pred zagonom motorja. Novi LED žarometi iz sklopa osnovne opreme na […]

BMW z novim BMW M6 Coupé, Gran Coupé in Cabrio uutrjuje svoj položaj v segmentu visokozmogljivih luksuznih vozil. 

Športen videz

Novi BMW M6 Coupé, novi BMW M6 Cabrio in novi BMW M6 Gran Coupé s svojo športno in dinamično podobo kažejo svoj značaj še pred zagonom motorja. Novi LED žarometi iz sklopa osnovne opreme na sprednjem delu jasno kažejo karakter vozila, za to dodatno poskrbijo specifične M ledvičke z dvojno letvijo in privlačni sprednji odbijač z velikimi odprtinami za zrak. Izrazito oblikovana sprednja boka z značilnimi M režami za zrak (vključno z integriranimi stranskimi smerniki), stranski odbijač in ekskluzivna kovana 19-palčna M lahka aluminijasta platišča samo še podkrepijo ta vtis.

Športnost in luksuzna visoka-zmogljivost tako seva skozi notranjost  avtomobila. Tu so ključni elementi usnjen M volan s prestavnimi stikali za M menjalnik z dvojno sklopko z Drivelogic in M Drive skupaj z M prestavno ročico, posebna M instrumentna plošča, osrednji informacijski sistem v stilu iPhone, sredinska konzola v izvedbi Black Panel in M različica BMW Head-Up projektorja.

BMW-M6

Paket Competition Package na voljo kot dodatna oprema

Vozniki s športnimi ambicijami lahko opremijo svoje avtomobile s paketom Competition Package. Izdelan, da izboljša lastnosti upravljanja M modelov z usmerjeno natančnostjo, Competition Package sledi principu, ki je lasten razvoju vseh avtomobilov BMW, podrobna uglasitev podvozja na podlagi zmogljivosti motorja za združitev maksimalne moči z avtoritativno in natančno vodljivo odzivnostjo tudi v izjemno dinamičnih voznih situacijah. Competition Package povzdigne moč M turbinsko polnjenega motorja na 423 kW/575 KM med 6000 in 7000 vrt/min in razpolaga z največjim navorom 680 Nm vse od 1500 do 6000 vrt/min (kombinirana poraba goriva: 9,9 l/100 km; CO2 emisije: 231 g/km za izvedbi Coupé in Gran Coupé; kombinirana poraba goriva: 10,3 l/100 km; emisije CO2: 239 g/km za izvedbo Cabrio). Vse to odbije še eno desetinko sekunde od časa pospeška od 0 do 100 km/h pri novih modelih BMW M6. Competition Package prav tako vključuje športni izpušni sistem z izpušnimi cevmi v črnem kromu, ekskluzivna 20-palčna lahka aluminijasta platišča, bolj neposredno krmiljenje in specifično uglasitev podvozja.

Ekskluzivna oprema

Novi elementi vključujejo kovinski barvni zaključek Jatoba, okrasne elemente v polnem usnju Merino Aragon in stilistične akcente v klasičnem črnem kromu. Stranke lahko dodajo osebni pridih svojemu avtomobilu z izbiro elementov iz sklopa BMW Individual. Ta ponuja možnost izbire med 11 barvnimi zaključki BMW Individual, petimi različicami okrasnega usnja BMW Individual in tremi okrasnimi elementi BMW Individual.

M6-zadaj

Strankam M6 bodo na voljo tudi sistemi za pomoč vozniku in mobilne storitve iz sklopa BMW ConnectedDrive. Vozniki z bolj športnimi nagnjenji so ciljna skupina za barvni BMW Head-Up projektor s specifično obliko M, ki vključuje merilnika hitrosti in vrtilne frekvence ter indikator za pretikanje prestav. Novi sta tudi aplikaciji BMW M Laptimer, ki pomaga voznikom pri analizi vožnje in GoPro, ki se lahko poveže s snemalno kamero GoPro za na primer snemanje hitrih krogov na dirkalni stezi.