Najboljši poslovni vozniki 2014

Zanimivosti

Poslovni vozniki Unicredit Banke Slovenije so svoje vozniške veščine dokazali v konkurenci stotih udeležencev iz 25 podjetij, ki so znotraj štirih delavnic AMZS centra varne vožnje Vransko preizkušali in dokazovali svoje veščine. Ekipa Unicredit Banke Slovenije, ki so jo sestavljali Aleš Merkač, Darko Hlupič, Sebastian Košir in Tadej Jurca, je spretno premagala vseh šest postaj […]

Poslovni vozniki Unicredit Banke Slovenije so svoje vozniške veščine dokazali v konkurenci stotih udeležencev iz 25 podjetij, ki so znotraj štirih delavnic AMZS centra varne vožnje Vransko preizkušali in dokazovali svoje veščine.

Ekipa Unicredit Banke Slovenije, ki so jo sestavljali Aleš Merkač, Darko Hlupič, Sebastian Košir in Tadej Jurca, je spretno premagala vseh šest postaj na poligonu, še posebej pa je blestela v preizkusu varčne vožnje, terenske vožnje in v slalomu, kjer so morale ekipe karseda hitro odpeljati mimo stožcev, na motorni pokrov postaviti žogo in zabiti gol. Izvedba vseh šest postaj je potekala pod budnim očesom inštruktorjev AMZS Centra varne vožnje, ki so udeležencem dajali tako napotke, kot nadzorovali njihovo znanje, veščine in uspešnost.

S skupnih rezultatom 108 točk je Unicredit Banka Slovenije premagala Zlatarno Celje in Microsoft, ki sta oba dosegla 106 točk, ekipi Slopak in Eles na četrtem in petem mestu pa sta zbrali 102 oziroma 100 točk. Celotna ekipa Unicredit banke Slovenije bo februarja prihodnje leto za dva dni odpotovala na Oplov trening zimske vožnje v avstrijske Alpe, kjer bo še nadgradila svoje vozniške veščine.

Prizorisce-dogodka-Avto-Moste_nl

Zaključni dogodek projekta Najboljši poslovni vozniki 2014, ki ga je organiziralo podjetje Časnik Finance in uredništvo portala Avto Finance v sodelovanju s partnerjema projekta AMZS Centrom varne vožnje in Opel Slovenija, je potekal v prostorih pooblaščenega trgovca vozil Opel Avto Moste v Ljubljani. Več kot 50 povabljenih gostov, predvsem tekmovalcev, so ob razglasitvi rezultatov nagovorili predstavniki organizatorjev. Miloš Milač iz Financ je najprej izrazil navdušenje nad številom sodelujočih podjetij, njihovim znanjem, spretnostjo in nenazadnje navdušenostjo nad sodelovanjem v takšnem projektu. AMZS inštruktor varne vožnje Brane Legan je ob tem poudaril pomembnost veščin v prometu, ki so jih udeleženci dokazovali na Vranskem. Na koncu večera je direktor Opla Slovenije Borut Gazvoda, ki je projekt podprl in priskrbel vozila za izvedbo vaj, ob čestitkah zmagovalni ekipi še enkrat spomnil na skupne točke projekta in znamke Opel: varnost in varčnost.