MINI na 85. mednarodnem ženevskem avtomobilskem salonu

Saloni

Britanska znamka MINI se na ženevskem avtosalonu 2015 predstavlja z novostmi v svojem modelnem programu in svežimi poudarki za individualni stil in ekstremno zabavo v vožnji. Na ženevskem avtosalonu 2015 bo svetovno premiero doživel MINI Countryman Park Lane, ki pooseblja moč vsestranskega petsedežnika s štirimi vrati bolj izjemno kot kadarkoli prej, z velikimi prtljažnimi vrati […]

Britanska znamka MINI se na ženevskem avtosalonu 2015 predstavlja z novostmi v svojem modelnem programu in svežimi poudarki za individualni stil in ekstremno zabavo v vožnji.

P90174377-mini-countryman-park-lane-03-2015-599px

Na ženevskem avtosalonu 2015 bo svetovno premiero doživel MINI Countryman Park Lane, ki pooseblja moč vsestranskega petsedežnika s štirimi vrati bolj izjemno kot kadarkoli prej, z velikimi prtljažnimi vrati in štirikolesnim pogonom ALL4 v sklopu dodatne opreme. Ekskluzivna oblika modela in oprema poudarjajo spremenljiv koncept prostora MINI Countryman ter tudi atletski talent na vseh vrstah površin. Še en nov član družine MINI bo obogatil vsakdanji promet s ščepcem neustavljive zabave v vožnji: novi MINI John Cooper Works izraža čisto strast za zmogljivost, zahvaljujoč tudi 55-letnim izkušnjam z dirkanjem in motorjem, ki je najzmogljivejši do sedaj.

mini-countryman-park-lane

MINI John Cooper Works je najnovejši in najhitrejši model odkar je original v premium segmentu majhnih vozil spremenil generacijo. Karoserija temelji na trivratnem MINI, ki ceste širom sveta osvaja z večjim atletskim talentom in učinkovitostjo, optimiziranim voznim udobjem, večjo prostornostjo v notranjosti in inovativno opremo.

Novi MINI Countryman Park Lane

MINI je vstopil v novo fazo svoje uspešne zgodbe z vstopom v premium kompaktni segment. MINI Countryman kombinira značilen stil znamke s prostorno in vsestransko notranjostjo. Značilna MINI agilnost v vozni odzivnosti se sedaj doživlja na nove načine zaradi višjega položaja sedenja in daje fascinantno dimenzijo v povezavi s štirikolesnim pogonom ALL4 v sklopu dodatne opreme.

Countryman Park Lane je v sklopu dodatne opreme na voljo s štirikolesnim pogonom ALL4 za vse modelne različice. Tako ta mkodel vključuje dodatke kot so LED luči za meglo, športni sedeži v blagu/usnju, avtomatska klimatska naprava, gumb Sport, senzor za dež, usnjen športni multifunkcijski volan ter odlagalni paket in paket luči.

Novi MINI John Cooper Works

Najnovejša različica MINI John Cooper Works  združuje intenzivno dirkaško strast z optimiziranimi kvalitetami najnovejše generacije MINI. Popolnoma nov 2-litrski štirivaljni motor z MINI TwinPower Turbo Tehnologijo ustvari moč 170 kW/231 KM, s čimer je najzmogljivejši motor, ki je bil kadarkoli vgrajen v serijsko proizvodnjo modelov znamke.

Novi MINI John Cooper Works pospeši v 6,3 sekunde od 0 do 100 km/h. S 6-stopenjskim Steptronic menjalnikom, na voljo kot alternativna 6-stopenjskem ročnem menjalniku, ta pospešek znaša zgolj 6,1 sekunde. Ob tem je z avtomatskim menjalnikom poraba goriva novega modela John Cooper Works po evropskem testnem krogu zmanjšana na 5,7 litrov na 100 kilometrov (emisije CO2: 133 g/km).

P90151665-the-new-mini-5-door-06-2014-600px