Kia na turneji 2016

Zanimivosti

Kia Motors je s 16. aprilom začela s tradicionalnimi dogodki Kia na turneji 2016, ki so bili v preteklih letih bolj znani pod imenom Kia Road Show. Gre za serijo dogodkov, namenjenih ljubiteljem dobrih avtomobilov, zabave in športa. Letos se bo dvodnevni avtomobilski spektakel ponovno odvijal v vseh večjih mestih po Sloveniji. Spoznavanje modelov Kia […]

Kia Motors je s 16. aprilom začela s tradicionalnimi dogodki Kia na turneji 2016, ki so bili v preteklih letih bolj znani pod imenom Kia Road Show.

Gre za serijo dogodkov, namenjenih ljubiteljem dobrih avtomobilov, zabave in športa. Letos se bo dvodnevni avtomobilski spektakel ponovno odvijal v vseh večjih mestih po Sloveniji.
Spoznavanje modelov Kia bodo popestrile sproščene aktivnosti, ki bodo povsem v znamenju Evropskega prvenstva v nogometu – Euro 2016, katerega dolgoletni sponzor je Kia.

Obiskovalci se bodo lahko zabavali s sodelovanjem na turnirju v ročnem nogometu in zavrteli kolo sreče, ki bo srečne udeležence nagradilo z nogometnimi izdelki z motivom Euro 2016.

Že zdaj pa lahko vsi sodelujejo v Kiini nagradni igri in osvojijo vikend z novim Sportagem ali enega od promocijskih paketov Kia. Kia med dogodki obljublja nagrade za prav vsakega obiskovalca.

Seveda bodo največ zanimanja poželi avtomobili Kia, med njimi je potrebno posebej izpostaviti novega Sportaga ter družino cee’d in pa električnega posebneža, ki sliši na ime Soul EV, ki ga bodo lahko stranke tudi preizkusile.

Vsi, ki bodo opravili testno vožnjo s katerokoli Kio pa bodo sodelovali v nagradnem žrebanju za ogled otvoritvene tekme Euro 2016 med gostitelji Francozi in Romuni, ki bo 10. junija v Parizu – nagrada velja za 2 osebi in vključuje vse stroške (letalske vozovnice, hotelska nastanitev, ogled tekme, pogostitev ipd.). Zagotovo je to nagrada zaradi katere se splača odpeljati katerokoli Kio pri kateremkoli zastopniku med trajanjem nagradne igre.

Zaenkrat so potrjene sledeče lokacije in datumi dogodkov:

  • Ljubljana (Interspar Vič): 16. – 17. 4. 2016
  • Kranj (Qlandia): 23. – 24. 4. 2016
  • Maribor (Rutar): 7. – 8. 5. 2016