Izbran distributer za električno vozilo skupine Bolloré: Bluesummer

Zanimivosti

V okviru sporazuma o strateškem partnerstvu, ki sta ga podpisali skupini PSA Peugeot Citroën in Bolloré, bo Citroën skozi svojo mrežo v Franciji zagotavljal distribucijo avtomobila Bluesummer, izvirnega štirisedežnega stoodstotno električnega kabrioleta, ki se povsem ujema z vrednotami naše znamke. To je priložnost tako za skupino Bolloré kot za znamko Citroën. 17. junija sta skupini […]

V okviru sporazuma o strateškem partnerstvu, ki sta ga podpisali skupini PSA Peugeot Citroën in Bolloré, bo Citroën skozi svojo mrežo v Franciji zagotavljal distribucijo avtomobila Bluesummer, izvirnega štirisedežnega stoodstotno električnega kabrioleta, ki se povsem ujema z vrednotami naše znamke.

To je priložnost tako za skupino Bolloré kot za znamko Citroën.

17. junija sta skupini PSA Peugeot Citroën in Bolloré napovedali podpis sporazuma o strateškem partnerstvu. Ta sporazum predvideva, da bo skupina PSA Peugeot Citroën distribuirala in izdelovala električno vozilo skupine Bolloré: Bluesummer. Na industrijski ravni bo za montažo skrbela tovarna PSA Peugeot Citroën v mestu Rennes že od septembra 2015 naprej, na ravni distribucije pa bo avtomobil Bluesummer tržila filiala Citroën Francija.

Bolloré-Bluesummer-zadaj

Bolloré Bluesummer

Gre za 4-sedežni 100-odstotno električni kabriolet, katerega karoserija je izdelana iz niansirane mase ABS PMMA. To je drzen in izviren avtomobil, ki se do potankosti sklada z vrednotami Citroëna.

Kaj je prednost skupine Bolloré?

Skupina Bolloré ima obsežno znanje o skladiščenju električne energije in razvoju ter aplikaciji rešitev za električne sisteme.

Skupina, ki je navzoča na trgu električno gnane mobilnosti, je zasnovala in razvila več vozil, med drugim tudi Bluesummer. V sklopu tega partnerstva bo skupina Bolloré lahko razvijala prodajo tega avtomobila ob podpori prodajalcev in bogatih izkušenj distribucijske mreže znamke Citroën, ki je zelo prepoznavna in razvejana po celotnem francoskem ozemlju.

Bolloré-Bluesummer-med-vinogradi