Razkošno v drugo stoletje

Aktualno

Rolls-Royce je v okviru praznovanja svojega stoletnega jubileja pripravil omejeno serijo, zgolj 35 avtomobilov, svoje luksuzne limuzine phantom. Rolls-royce centenary phantom se ponaša z nekaterimi oblikovalskimi elementi, ki so krasili rolls-royce v prvi četrtini stoletne…

Rolls-Royce je v okviru praznovanja svojega stoletnega jubileja pripravil omejeno serijo, zgolj 35 avtomobilov, svoje luksuzne limuzine phantom.

Rolls-royce centenary phantom se ponaša z nekaterimi oblikovalskimi elementi, ki so krasili rolls-royce v prvi četrtini stoletne zgodovine. Tako so na primer značke na vozilu v rdeči barvi, barva karoserije in materiali v potniški kabini pa so skoraj v celoti povzeti po konceptnem vozilu 100EX, predstavljenem na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine