Skupaj v Formuli 1 v letu 2011

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

Kaspersky Lab, razvijalec antivirusne programske zaščite in rešitev za upravljanje z zlonamernimi vsebinami, je sodeloval na predstavitveni slovesnosti najnovejšega Ferrarijevega F1 dirkalnika, ki nosi oznako F150. Kaspersky Lab in Ferrari sta sklenila partnerstvo za celotno…

Kaspersky Lab, razvijalec antivirusne programske zaščite in rešitev za upravljanje z zlonamernimi vsebinami, je sodeloval na predstavitveni slovesnosti najnovejšega Ferrarijevega F1 dirkalnika, ki nosi oznako F150. Kaspersky Lab in Ferrari sta sklenila partnerstvo za celotno prihodnjo sezono Formule 1.

»V Kaspersky Labu smo veliki oboževalci Formule 1 in ekipe Ferrarija,« je povedal Eugene Kaspersky, glavni izvršni direktor in soustanovitelj družbe Kaspersky Lab. »Navdušeni smo nad našim partnerstvom s Ferrarijevo ekipo Formule 1. Nestrpno pričakujemo začetek sezone in se veselimo pogleda na  Ferrarijev dirkalnik z našim logotipom na dirkalni stezi!«

Otvoritvena slovesnost je potekala v prostorih slavne Ferrarijeve tovarne v Maranellu v Italiji. Ferrari dogodek priredi enkrat letno pred začetkom dirkalne sezone. Udeležijo se ga Ferrarijevi poslovni partnerji, oboževalci in mediji iz vsega sveta, ki dobijo ekskluzivno priložnost, da si nov dirkalnik ogledajo preden se 1. februarja prvič pojavi na testiranju v španski Valenciji.

Kaspersky Lab je stopil v partnerstvo s Ferrarijem leta 2010, najprej z dirkalno ekipo AF Corse za prvenstvo Le Mans Series, letos pa sta družbi sodelovanje razširili še na dirkalni svet Formule 1.