S fotografijo do privlačnih nagrad

Aktualno

V salonih pooblaščenih prodajalcev vozil Fiat med 14. januarjem in 15. februarjem poteka nagradna igra. Obiščite enega od salonov, se sami ali z družino fotografirajte ob novem fiatu doblò in naložite fotografijo na spletno mesto…

V salonih pooblaščenih prodajalcev vozil Fiat med 14. januarjem in 15. februarjem poteka nagradna igra. Obiščite enega od salonov, se sami ali z družino fotografirajte ob novem fiatu doblò in naložite fotografijo na spletno mesto www.narejenzadruzino.si.

Lastnik fotografije, ki ji bodo obiskovalci spletnega mesta www.narejenzadruzino.si namenili največ glasov, bo za nagrado dobil mesec dni uporabe novega fiata doblò ter izlet v Gardaland za 5 oseb. Druga in tretja nagrada sta seta skodelic Fiat. Nagrada pa čaka tudi vsakega, ki bo s svojo fotografijo sodeloval v nagradni igri.

Vse sodelujoče fotografije bodo objavljene na spletnem mestu www.narejenzadruzino.si. Obiskovalec spletnega mesta glasuje za fotografijo z izbiro možnosti “Všeč mi je“, kar fotografiji prinese eno točko. Vsak obiskovalec lahko za eno fotografijo glasuje enkrat dnevno.

Na spletnem mestu www.narejenzadruzino.si si je mogoče ogledati galerijo vseh sodelujočih slik in slediti prejetim točkam ter času, ki je še ostal do konca nagradne igre. Vsaka družina ali posameznik lahko na strani pošlje povabilo prijateljem, naj glasujejo za njegovo fotografijo. V primeru, da bo ob koncu tekmovanja imelo več fotografij enako število točk, bo zmagovalca določil žreb. Zmagovalci bodo znani in objavljeni 18. februarja na spletnem mestu nagradne igre www.narejenzadruzino.si, na www.fiat.si in na Facebook profilu Fiat Slovenija.