Menjave položajev

Aktualno

Domen Bočkor prevzema nove naloge v Hidrii FIN, na čelu Tomos d.o.o., motoindustrija odslej Dino Klobas. Domen Bočkor , ki je zadnji dve leti uspešno vodil družbo Tomos d.o.o., motoindustrija, se bo v prihodnosti posvečal…

Domen BoÄkorDomen Bočkor prevzema nove naloge v Hidrii FIN, na čelu Tomos d.o.o., motoindustrija odslej Dino Klobas.

Domen Bočkor, ki je zadnji dve leti uspešno vodil družbo Tomos d.o.o., motoindustrija, se bo v prihodnosti posvečal novim izzivom v finančnem stebru korporacije Hidria – Hidrii FIN, kjer je bil že doslej odgovoren za področje nepremičnin. Vodenje družbe Tomos d.o.o., motoindustrija je 1. januarja 2011 prevzel Dino Klobas, dosedanji direktor tehničnega področja in dolgoletni sodelavec Tomosa, ki bo nadaljeval z uresničevanjem dosedanje vizije in strategije podjetja in blagovne znamke dvokoles s preko 55-letno tradicijo.  Domen Bočkor, ki se bo v prihodnosti osredotočal na področje nepremičnin v Hidrii, s katerimi upravlja finančni steber korporacije – Hidria FIN, še naprej ostaja povezan tudi z blagovno znamko Tomos, in sicer kot direktor družbe Tomos Invest d.o.o., odgovoren bo tudi za vodenje Tomosovih družb na Nizozemskem in v Združenih državah Amerike.

Dino Klobas, ki ima preko 20 let delovnih izkušenj na vodilnih mestih v Tomosu, si bo skupaj s sodelavci prizadeval za nadaljevanje uspešnega poslovanja družbe Tomos. Prioritetni cilj Tomosove ekipe bo krepitev tržnih deležev uveljavljene blagovne znamke dvokoles, tako na domačem tržišču, kot tudi na vseh ključnih tržiščih v Evropi in ZDA. Tomos bo pod vodstvom Dina Klobasa pospešeno razvijal tržno mrežo v zahodni Evropi ter nadaljeval proces centralizacije proizvodnje dvokoles v Kopru. Na ključnih trgih bo nastopal z že uveljavljenimi modeli dvokoles s prostornino do 50 kubičnih centimetrov, plasiral bo novo linijo skuterjev ter prvo električno dvokolo E-lite, razvito in izdelano izključno s slovenskim znanjem.