Uspešni na GHD Petrol Ferrari

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Gorsko-hitrostne dirke Petrol Ferrari 2007 se je udeležilo kar šest voznikov AK Lamko. Vikend je bil relativno uspešen. Marjan Smrdelj se je v konkurenci izredno močnih formul iz tujine uvrstil na šestnajsto mesto v skupni…

Gorsko-hitrostne dirke Petrol Ferrari 2007 se je udeležilo kar šest voznikov AK Lamko. Vikend je bil relativno uspešen.

Marjan Smrdelj se je v konkurenci izredno močnih formul iz tujine uvrstil na šestnajsto mesto v skupni razvrstitvi in na drugo v diviziji 6 domačega državnega prvenstva.

Zvezda vikenda je bil vsekakor Andrej Jereb s toyoto corollo WRC, ki je vse navzoče z drsenji počez navdušil. Obenem pa je zasedel še tretje mesto v generalni razvrstitvi DP. Mesto za njim je zaključil Andrej Skrbinšek, ki je s svojim peugeotom 206 čedalje bolj zadovoljen.

Odlično se je odrezal Zoran Poglajen, ki je v mednarodni konkurenci vozil N-1400 zmagal. S tem je odnesel z letošnjih dirk že nešteti pokal. Vsekakor obetaven pričetek kariere.

Med osmoljenci sta se znašla Zdene Robida in Iztok Vonča. Prvemu je že v soboto odpovedala sklopka, medtem ko se je Iztok ubadal s težavami elektronike. Po njegovih besedah pa mu gorske dirke ne odgovarjajo.

Več na avtoklub-lamko.si