Prve predstavitve

Aktualno, Novosti

Te dni so se pričele prve predstavitve novega twinga novinarjem iz Evrope. V prihodnjih štirih tednih bo majhno Slovenijo obiskalo 700 novinarjev iz dvajsetih evropskih držav, ki bodo poleg novega twinga lahko uživali še v prelepi…

Te dni so se pričele prve predstavitve novega twinga novinarjem iz Evrope. V prihodnjih štirih tednih bo majhno Slovenijo obiskalo 700 novinarjev iz dvajsetih evropskih držav, ki bodo poleg novega twinga lahko uživali še v prelepi pokrajini od Ljubljane do Idrije, kjer poteka testna trasa ob predstavitvi avtomobila.

Twingo bo na voljo s štirimi različnimi motorji. Med njimi se splača najverjetneje omeniti bencinski 1,2 litrski pogonski agregat okrepljen s turbinskim polnilnikom. Takšen motorček je sposoben iz sebe iztistniti zavidljivih 100 konjskih moči in trenutno predstavlja vrh motorne ponudbe. Vendar pri Renaultu že napovedujejo še močnejšo različico.

Začena cena z osnovnim paketom opreme se prične pri 7.390 evrih in se nadaljuje vse do 11.500 evrov, kolikor stane različica GT s stotimi vranci. Prodaja bo stekla 15. junija!


Sorodne vsebine