Dober odziv akcije

Aktualno

Blagovna znamka Fulda je v okviru družbeno-odgovorne akcije Spelji, ki uspešno promovira varno vožnjo med mladimi že od lani, spet nagradila 10 najboljših mladih voznikov v avtošolah po Sloveniji – Na spletni strani www.fuldaspelji.si vse,…

Blagovna znamka Fulda je v okviru družbeno-odgovorne akcije Spelji, ki uspešno promovira varno vožnjo med mladimi že od lani, spet nagradila 10 najboljših mladih voznikov v avtošolah po Sloveniji – Na spletni strani www.fuldaspelji.si vse, tako mlade po letih, kot mlade po srcu čaka prava zabava za vroče dni, in sicer bloganje in tekmovanje za najboljšo fotografijo oziroma videoclip, ki bo trajalo vse do konca poletja – Najboljša fotografija oz. videoclip bosta nagrajena s kompletom pnevmatik Fulda po lastni izbiri in drugimi privlačnimi nagradami, v strokovni žiriji pa pri izboru sodeluje tudi prikupna voditeljica Aritmije, Katarina Čas.

Nagrade za varno in osveščeno vožnjo

V drugem ocenjevalnem obdobju, ki je potekalo od 1. aprila do 30. junija letos, je deset mladih voznikov spet dokazalo, da so na cesti osveščeni in pazljivi. Izmed 156 kandidatov iz skupno 46 avtošol, ki so sodelovale v drugem ocenjevalnem obdobju, so se najbolj izkazali;

Gašper Skubic, ki je svojo dobro vožnjo dokazal v avtošoli AMD Zvezda v Ljubljani, Jure Langerholc, ki je izpit opravil v okviru avtošole B&B Kranj, Igor Pečenko (B&M Kranjc, Celje), Nejc Škulj ( Blisk, Ljubljana), Eva Fiamengo (Ekspert, Kranj), Martin Pišlar (Ideal, Ljubljana), Tilen Pavlič (Jaguar, Ljubljana), Simona Demšar (K&D Jesenice), Jaka Vršnak (Mazzoni, Celje) in Tomaž Oset, ki se je varne vožnje učil v ZŠAM Celje. Vsi prejmejo komplet pnevmatik Fulda po lastni izbiri.

Akcija Spelji že od začetka poteka v avtošolah. Njen primarni namen je z izobraževanjem in nagrajevanjem spodbuditi mlade voznike k čimbolj uspešnemu opravljanju vozniškega izpita ter doseči večjo odgovornost in varnost pri njihovi vožnji. Namenjena je vsem voznikom, ki prvič opravljajo vozniški izpit B kategorije in prostovoljno pristopijo k akciji. Sodelujoče avtošole po zaključku posameznega ocenjevalnega obdobja komisiji posredujejo podatke kandidatov, ki so vozniški izpit opravili uspešno pri prvi izpitni vožnji, in ki so pri 15. vaji (društvena vožnja) naredili najmanj napak.

Več na fuldaspelji.si


Sorodne vsebine