Hondina asistenca

Aktualno

Hondina asistenca za primer obstanka vozila na cesti AC-Mobil, distibuter vozil Honda za Slovenijo za vsa nova vozila prodana v pooblaščeni prodajni mreži od 1.1.2006 ponuja v Sloveniji in v tujini brezplačno mobilno garancijo -…

Hondina asistenca za primer obstanka vozila na cesti

AC-Mobil, distibuter vozil Honda za Slovenijo za vsa nova vozila prodana v pooblaščeni prodajni mreži od 1.1.2006 ponuja v Sloveniji in v tujini brezplačno mobilno garancijo – Honda asistenco – za primer obstanka vozila na cesti.

Storitev je dosegljiva iz Slovenije na brezplačni telefonski številki 080 2668 iz tujine pa na telefonski številki + 386 1 51 33 584.

Za vozila Civic, Accord, Legend, S 2000 modelskega leta 2006 pa ponuja še dodatna jamstva, ki obsegajo poleg splošne garancije še 5-letno jamstvo proti okvaram izpušnega sistema zaradi korozije, 10-letno jamstvo proti okvari delov podvozja kot posledica korozije in 12-letno jamstvo proti preverjanju karoserijske pločevine in drugih delov konstrukcije od znotraj in navzven. Za veljavnost jamstev je potreben letni pregled vozila s strani pooblaščenega hondinega servisa, ki pa je brezplačen.

AC Mobil d.o.o.