Alonso bo prestopil

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

McLaren-Mercedes je objavil, da bodo leta 2007 dobili novega voznika v svoje vrste. Ena izmed najboljših moštev v karavani si je uspela pridobiti naklonjenost svetovnega prvaka Fernanda Alonsa. Slednji bo prihodnjo sezono še odpeljal za…

McLaren-Mercedes je objavil, da bodo leta 2007 dobili novega voznika v svoje vrste. Ena izmed najboljših moštev v karavani si je uspela pridobiti naklonjenost svetovnega prvaka Fernanda Alonsa. Slednji bo prihodnjo sezono še odpeljal za moštvo Renault F1.

Največjo pridobitev zadnjih let so seveda z veseljem sporočili javnosti iz Mercedesovega tabora. Problem nastaja v motiviranosti Fernanda Alonsa, ki bo moral še vseeno eno leto voziti za Renault, kjer mu tudi več ne bodo tako zaupali, kot so mu v zlatem (letošnjem) letu 2005. Kdo bo zapolnil Renaultovo praznino je sedaj najmanjši problem, javnost sedaj bolj zanima, kdo bo vozil poleg Alonsa v novem moštvu. To je sedaj največja skrivnost, glasno se šušlja, da bo Raikkonen leta 2007 prestopil k Ferrariju od koder bo šel v pokoj Michael Schumacher.

Pustimo se presenetiti.