Končno tudi pri nas

Aktualno, Novosti

Kar dolgo smo morali počakati, da je prispela tudi v Slovenijo nova Fiat Croma, ki je skoraj nepričakovano zelo priljubljena med kupci na italijanskem oziroma domačem trgu, kljub temu da je na voljo v samo…

Kar dolgo smo morali počakati, da je prispela tudi v Slovenijo nova Fiat Croma, ki je skoraj nepričakovano zelo priljubljena med kupci na italijanskem oziroma domačem trgu, kljub temu da je na voljo v samo eni karoserijski obliki – karavan.

Okoli oblike je škoda izgubljati besed, kajti Italijani so bili vedno posebneži v oblikovanju. Brez oporekanja so tudi pri novi lepotici nalogo opravili več kot odlično. Kot ostali Fiatovi modeli bo tudi Croma imela tri nivoje opremljenosti: Active, Dynamic in Emotion. Kasneje lahko športni očetje upajo, da se jim bo pridružila tudi opcija Sport. Serijska oprema bo bogata, saj bo vsebovala kar sedem varnostnih blazin, klimatsko napravo, ABS + EBD, meglenke, ISOFIX, ESP, ASR, MSR ter polno ostalih drobnarij. Mogoče je sedaj že čas, da bi bila samodejna avtomatska klima serijska pa vendar jo je potrebno doplačati in to 60.000,00 SIT. Spisek dodatne opreme je precej dolg in glede na ostale znamke ugoden.

Motorji bodo štirje, en bencinski 2,2 litrski MPI motor s 147 konjskimi močmi ter trije Multijet dizelski motorji, dva z 1,9 litrov prostornine, ki proizvedeta 120 KM ter močnejši s 150 konjskimi močmi. Če to ne bo dovolj, vam je na voljo 2,4 litrski motor z 200 konjskimi močmi. Cena se bo gibala od 5,4 milijonov tolarjev dalje, seveda navzgor ni omejitev, če želite kakorkoli predelati svojo Cromo.


Sorodne vsebine