Dunlopova pnevmatika Trailsmart

Zanimivosti

Dunlop, poznan po pnevmatikah za motorna kolesa, je aprila lansiral novo pnevmatiko Dunlop Trailsmart. Specializirana nemška revija Motorrad je pnevmatiko preizkusila na dveh ločenih, neodvisnih testih pnevmatik za potovalna enduro motorna kolesa in jo uvrstila na prvo ter drugo mesto. Rezultati, objavljeni v začetku poletja, potrjujejo Dunlopovo zavezanost k zmogljivosti, saj pnevmatika ponuja izjemne lastnosti […]

Dunlop, poznan po pnevmatikah za motorna kolesa, je aprila lansiral novo pnevmatiko Dunlop Trailsmart. Specializirana nemška revija Motorrad je pnevmatiko preizkusila na dveh ločenih, neodvisnih testih pnevmatik za potovalna enduro motorna kolesa in jo uvrstila na prvo ter drugo mesto.

Rezultati, objavljeni v začetku poletja, potrjujejo Dunlopovo zavezanost k zmogljivosti, saj pnevmatika ponuja izjemne lastnosti pri zaviranju na mokri in suhi podlagi ter izpopolnjen dezen tekalne plasti za več prevoženih kilometrov.

Dunlopova-pnevmatika-Trailsmart-se-je-na-testih-pnevmatik-izkazala-za-eno-najboljšihV prvem testu pnevmatik je Motorrad primerjal cestno in terensko zmogljivost petih različnih pnevmatik, ki so jih preizkusili na motornem kolesu BMW R 1200 GS. Pnevmatika Dunlop Trailsmart se je na tem testu izkazala kot najboljša in bila nagrajena s priporočilom Motorrad Kauftip za cestno uporabo. Za to so zaslužni njena “brezhibna odzivnost, odličen oprijem na podeželskih cestah in zaupanje, ki ga vliva na mokrih cestah”. Motorrad je tako novo pnevmatiko razglasil za “najboljšo izbiro za GS pri vsakodnevni vožnji”. V drugem Motorradovem testu so Dunlop Trailsmart primerjali s štirimi konkurenčnimi pnevmatikami. Dunlopove pnevmatike so uvrstili na drugo mesto, izstopale pa so njene športne lastnosti na stranskih cestah in čvrst oprijem na mokrih površinah.