Cupra dan 2011 v znamenju adrenalina

Aktualno

Sobota, 9. julij 2011: največji in najbolj adrenalinski dogodek znamke SEAT je obiskovalce na leščanskem letališču navdušil že drugo leto zapored. Vsi obiskovalci so lahko prisedli h kar trem vrhunskim slovenskim reli voznikom, Andreju Jerebu, Asji Zupanc…

D3BBF726-AC46-11E0-84AE-728565B94067Sobota, 9. julij 2011: največji in najbolj adrenalinski dogodek znamke SEAT je obiskovalce na leščanskem letališču navdušil že drugo leto zapored. Vsi obiskovalci so lahko prisedli h kar trem slovenskim reli voznikom, Andreju Jerebu, Asji Zupanc in Tomažu Kaučiču ter bili priča vrtoglavim atrakcijam akrobatskega pilota Petra Podlunška, obiskal pa je prireditev tudi Leon SUPERCOPA, dirkalnik s kar 420 KM. Oddani sta bili tudi dve SEAT Ibizi!

 

Čudovit poletni dan je bil kot nalašč za obisk adrenalinskega dogodka Cupra dan, ki je navdušence avtomobilske zabave že drugič zbral na Letališču Lesce. Obiskovalci so lahko na testnih vožnjah preizkusili paleto SEAT vozil, se preizkusili na spretnostni vožnji, željni hitrosti in adrenalina pa prisedli k trem slovenskim reli dirkačem Andreju Jerebu, Asji Zupanc inTomažu Kaučiču v nabritem SEAT Leonu Cupra ter doživeli nepozabno izkušnjo med stožci na letališki pisti.

E91DD882-AC46-11E0-A89D-728565B94067Za ljubitelje virtualnih voženj je tudi letos poskrbela ekipa simulatorja vožnje Smart RS. Simulacija tresljajev zelo nazorno približa pristno dirkaško vožnjo. Najmlajši so se lahko preizkusili v Mini Cupra Reliju, dirkaški preizkušnji avtomobilčkov na daljinsko upravljanje.

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu je s ponazoritveno tehtnico naletne teže, alkotestom in čeladami opozarjal na nujnost upoštevanja prometnih pravil.

Društvo ljubiteljev znamke SEAT team Slovenija je pripravilo posebno dirkaško preizkušnjo s samokolnico. S seboj so pripeljali airbrush mojstra in srečneža, čigar avto sta oprali mični gospodični v carwash atrakciji.

Podjetje MVM je obiskovalcem omogočilo vpogled v skrivnost car wrappinga: srebrnega SEAT Leona so preoblekli v črno mat prevleko z atraktivnimi športnimi plameni.

Pravo presenečenje za obiskovalce je bil dirkalnik Leon SUPERCOPA s kar 420KM. Obiskovalci so se lahko prijavili na ekskluzivno vožnjo in se uvrstili med 15 srečnežev, ki jim  bomo dirkaško željo uresničili.

Akrobatski pilot Peter Podlunšek je ponovno navdušil z vrtoglavimi manevri. Od akrobatskega plesa na nebu se je gledalcem na tleh kar vrtelo, eden izmed obiskovalcev pa se je z njim tudi sam zavrte v zraku.

Organizator pa je podelil kar dve SEAT Ibizi v trajno last:

  • Srečnica, ki ji je pravi ključ v nagradni akciji odklenil novo vozilo, ga. Veronika Vitežnik, je navdušena, saj ima doma dve vozili stari 20 in 22 let.

  • Srečnež, ki mu je sodelovanje v akciji AVTO DEGUSTACIJA prineslo novo Ibizo, pa je g. Dejan Salober. Dejan, član društva ljubiteljev znamke SEAT team, je bil tako presenečen, da je ostal brez besed.

Za prijetno in glasbeno vzdušje je skrbela ekipa Radia 1 z voditeljem Denisom Avdićem na čelu. Svoj pevski talent so z nami delili April, Mama Manka, Alex Volasko in Nejc Lombardo.