Citroën in Švara

Aktualno

Podjetje Avtoprevozništvo Švara iz Kozine uspešno kljubuje recesiji na področju prevozništva. Danes je direktor podjetja g. Robert Švara v Kopru prevzel sedem novih dostavnih vozil jumper. Vseh sedem vozil je opremljenih z motorjem HDi…

390DA244-5BEF-11E0-ADC1-B93766B94067Podjetje Avtoprevozništvo Švara iz Kozine uspešno kljubuje recesiji na področju prevozništva. Danes je direktor podjetja g. Robert ŠVARA v Kopru prevzel sedem novih dostavnih vozil jumper.

 
Podjetje že 15 let uspešno sodeluje s Citroënom Slovenija na področju prevoza originalnih rezervnih delov za celotno Slovenijo. Ker je Citroën Slovenija prevzel skladiščenje in dobavo rezervih delov za grupacijo PSA Peugeot Citroen za Slovenijo in sedaj po novem tudi za Hrvaško, se je g. Robert Švara odločil, da bo skrbel za dostavo rezervnih delov za obe blagovni znamki in to za obe državi. Vseh sedem vozil je opremljenih z motorjem HDi z gibno prostornino 2999 ccm oziroma  močjo 115 kW/157 KM. S temi zadnjimi sedmimi vozili se je podjetju Avtoprevozništvo Švara vozni park Citroënovih vozil povečal na skupaj 19.