Bryan Adams predstavlja Oplovega ADAMA

Aktualno, Novosti

Opla Adama so zaupali mednarodnemu super zvezdniku, kanadskemu avtorju in pevcu, ki ni le izjemen glasbenik, ampak tudi priznan fotograf. Nastal je koledar prvaka individualizacije z naslovom »ADAM by Bryan Adams«.

Opla Adama so zaupali mednarodnemu super zvezdniku, kanadskemu avtorju in pevcu, ki ni le izjemen glasbenik, ampak tudi priznan fotograf. Nastal je koledar prvaka individualizacije z naslovom »ADAM by Bryan Adams«.

Ob tem je fotograf ADAMU z zamaskirano podobo vdahnil lastno umetniško prepoznavnost. Koledar bo predpremierno predstavljen med 23. do 26. januarjem v muzeju Haus der Kunst v Munchnu. Zamaskirani ‘ADAM by Bryan Adams’ bo na voljo kupcem v ekskluzivni, omejeni seriji desetih avtomobilov. Izkupiček od prodaje bo namenjen skladu Bryan Adams Fundation, ki pomaga pomoči potrebnim ljudem po vsem svetu.

opel adam adams 2014

Tina Müller, direktorica marketinga je spremljala fotografiranje ADAMA v Berlinu in bila ob tem navdušena nad sodelovanjem: »Veseli nas, da smo lahko k sodelovanju pritegnili tako izjemnega umetnika. Nastale so fotografije avtomobila, ki so posnete na način, ki ga doslej, še posebej pri Oplu, še nismo videli. Uporabili jih bomo kot motiv za različne oblike komuniciranja ADAMA. Kampanja bo zagotovila dovolj smernic za komunikacijo, a bo le del široko zastavljenega pozicioniranja znamke kot vse bolj moderne, lifestyle znamke.« Tudi Adams je s projektom izjemno zadovoljen in mu je bil v veliko zabavo. Vse skupaj je komentiral kratko in jedernato: »Z Opel ADAMOM je vse mogoče.« 

Opel ADAM se je kot motiv ustvarjanja Adamsa pridružil izjemnim zvezdnikom. Pred objektiv fotoaparata kanadskega umetnika so namreč doslej stopili že mnogi iz sveta slavnih, med njimi Amy Winehouse, Michael Jackson in Dustin Hoffman. Ob zlatem jubileju kraljice Elizabete II. so za njeno portretiranje, kot motiv na kanadski poštni znamki izbrali prav njega.

Opel ADAM je med kupce zapeljal v začetku leta. Strokovno javnost in kupce je nemudoma navdušil z nekonvencionalnostjo in izjemnimi, sodobnimi tehnologijami. Žirija uveljavljenega in priznanega izbora red dot ga je izpostavila kot izjemno dizajnersko stvaritev. Nedavno je ADAM prepričal tudi bralce Auto Zeitunga, ki so mu drugič zapovrstjo podelili naslov najboljšega v kategoriji mestnih avtomobilov Auto Trophy 2013.

Opla Adama pa je uredništvo Avto.Over.Net v letu 2013 izbralo, da krasi ekskluzivni koledar z letnico 2014. Natisnjen je v le 100 izvodih, družbo pa Adamu dela slovenski model Lea Sitar.