8 (inovativnih) ključev s katerimi boste izstopali iz povprečja

Zanimivosti

Če so si včasih ključi bili bolj kot ne podobni in so vsi služili samo enem namenu (odklepanje in zagon avtomobila), so danes vse več kot to. Ključ lahko danes predstavlja prestiž in zaradi inovativne zasnove nudi lastniku še nekaj dodatnih možnosti uporabe.  BMW i8: Futurizem in uporabnost Če kdo, potem so električni avtomobili tisti, ki […]

Če so si včasih ključi bili bolj kot ne podobni in so vsi služili samo enem namenu (odklepanje in zagon avtomobila), so danes vse več kot to. Ključ lahko danes predstavlja prestiž in zaradi inovativne zasnove nudi lastniku še nekaj dodatnih možnosti uporabe. 

BMW i8: Futurizem in uporabnost

Če kdo, potem so električni avtomobili tisti, ki s svojo obliko in tehnologijo krojijo naredek v avtomobilistični industriji. Ključ BMW I8 modela ni v tem pogledu nič drugačen, saj ima zaslon na katerem lastnik avtomobila preveri vse potrebne informacije.

Jaguar F-Pace: Če sovražiš (navadne) ključe

Jaguar zapestnica je za vse tiste pozabljive ljudi in tiste, ki sovaražijo torbice, kadar gredo na plažo ali na rekreacijo v naravo. Zapestnica je seveda vodoodporna.

Volvo: ključ brez ključa

Čeprav so  nekateri zgoraj našteti ključi estetsko in tehnično dovršeni pa bodo smernice Volva še najbolj všeč vsem (praktičnim) uporabnikom, saj bodo lahko vstopali v vozilo s pomočjo svojega telefona in Bluetooth tehnologije. Za enkrat Volvo uradno še ne ponuja te tehnologije na trgu a leta 2017 se bi lahko že pojavil v redni prodaji.

Mclaren (MP4-12C): Ultra lahek ključ iz karbonskih vlaken 

https://www.instagram.com/p/ozmTAMPkyn/

Če je že vse v karbonu naj bodo tudi ključi.

Tesla: S tem ključem lahko prikličeš svoje vozilo

https://www.instagram.com/p/-CvBgGlWsb/

Je lahko še kaj bolj norega kot možnost priklica avtomobila s ključem? Pri Tesli so v začetku leta 2016 naznanili, da je v modelu S že možno izkoristiti priklic vozila, npr. iz garaže. V prihodnosti do možno vozilo priklicati tudi iz daljše razdalje.

Porsche: Dovršeno in praktično

To je ključ, ki sicer (danes) ni inovativen a je zaradi prepoznavnosti blagovne znamke velik ponos prestiža. S svojo obliko združuje eleganco, prestiž in drugačnost.

Aston Martin: Klasika s kristali

Ne samo oblika, pri tem ključu gre za posebno (čustveno) doživetje, ko ga priključiš v armaturno ploščo in zaženeš motor.

Pagani Huayra: Vedno uporaben

Kadar ključ ni uporabljen za vožnjo, ga lahko uporabite kot okrasni dodatek na poslovni mizi ali kot USB ključ.

Foto: pinterest.com