Zima je pred vrati, pripravite svoj avto!

PR novica

Priskrbite si zimske pnevmatike s kar do 42% popusta. Med njimi je tudi pnevmatika Nokian WR D3, ki jo je ADAC na svojem testu uvrstil med najboljše zimske pnevmatike.

Na naših bencinskih servisih lahko avto opremite z odličnimi pnevmatikami, ki jih odlikuje prožnost, vzdržljivost in odličen oprijem v vseh vremenskih razmerah. Med njimi je tudi pnevmatika Nokian WR D3, ki jo je ADAC na svojem testu uvrstil med najboljše zimske pnevmatike.

Priskrbite si zimske pnevmatike s kar do 42% popusta.

pnevmatike-petrol-1Pnevmatike v vseh velikostih za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila dobite na vseh naših bencinskih servisih in delavnicah Tip Stop. Omogočamo možnost plačila na do 10 obrokov in kar do 42% popusta na zimske pnevmatike.

Naša družba je generalni distributer pnevmatik Hankook, NokianTyres in Imperial za Slovenijo. Široka ponudba pa poleg omenjenih znamk obsega tudi pnevmatike drugih proizvajalcev.

Poskrbite tudi za dobro čiščenje vetrobranskega stekla in avtu privoščite naš zimski vitrex -38°C. Za vse ljubitelje svežega vonja v avtomobilu pa smo pripravili poseben zimski praznični vitrex.

2013-11-zimske_pnevmatike

www.petrol.si

Oglasno sporočilo