Video: Prvi dan službe pri Hyundai Motorsport

Avtomobilizem, Šport, WRC

Z zornega kota voznika Thierrya Neuvillea si poglejte kako je izgledal njegov prvi dan v novi službi. Simpatičen posnetek prikazuje kako resno so se v oddelku Hyundai Motorsport lotili projekta WRC, ki se nahaja v Frankfurtu.

hyundai i20 wrc 2013Z zornega kota voznika Thierrya Neuvillea si poglejte kako je izgledal njegov prvi dan v novi službi. Simpatičen posnetek prikazuje kako resno so se v oddelku Hyundai Motorsport lotili projekta WRC, ki se nahaja v Frankfurtu.

S sezono 2014 bodo namreč vstopili v prvenstvo WRC (svetovno prvenstvo v reliju), kjer je letos v svoji prvi krstni sezoni z modelom Polo slavil nemški gigant Volkswagen. Ta spopad v tej seriji avto športa je še kako pomemben za oba proizvajalca, saj se Nemci zavedajo moči korejske znamke in apetitov po večjem tržnem deležu v Evropi. Sezona, ki se bo pričela v Monte Carlu, bo vsekakor zelo napeta.

Katero delovno mesto bi pa ti zasedel v oddelku Hyundai Motorsport?


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine