Uspešen nastop za ekipo OPV Šport na domači dirki v Lučinah

Avtomobilizem, GHD

3900 metrov dolga steza od Todraža do Lučin, kjer je tudi sedež kluba OPV šport, je minuli vikend gostila dirkače v gorsko-hitrostnih dirkah. V pravi poletni vročini in pred velikim številom gledalcev so se dirke udeležili tudi štirje vozniki OPV Športa in uspešno zastopali klubske barve. S Peugeotom 208 R2 je Rok Turk osvojil visoko […]

GHD Lučine 2015 - Jure Jereb

3900 metrov dolga steza od Todraža do Lučin, kjer je tudi sedež kluba OPV šport, je minuli vikend gostila dirkače v gorsko-hitrostnih dirkah. V pravi poletni vročini in pred velikim številom gledalcev so se dirke udeležili tudi štirje vozniki OPV Športa in uspešno zastopali klubske barve.

GHD Lučine 2015 - Simon Mlinar

GHD Lučine 2015 – Simon Mlinar

S Peugeotom 208 R2 je Rok Turk osvojil visoko 5. mesto v skupni razvrstitvi za državno prvenstvo Slovenije, najhitrejši pa je bil v diviziji 2 in je tako OPV Športu prinesel zmago na domači dirki. Še eno zmago je z Volkswagen Polom privozil tudi Simon Mlinar, ki je bil najhitrejši med vozniki do 21 let. Jure Jereb, ki je nastopal z enakim dirkalnikom kot Simon, je osvojil 7. mesto v diviziji 1, v isti diviziji pa je Matjaž Karner z Zastava Yugom v cilj prišel na 17. mestu.

Rok Turk - GHD Lučine 2015

GHD Lučine 2015 – Rok Turk

Tako so na domači dirki OPV Športa vozniki, ki sicer večinoma nastopajo v reliju, dokazali, da se odlično znajdejo tudi na gorsko-hitrostnih dirkah in z dvema zmagama več kot upravičili pričakovanja domačih navijačev.

GHD Lučine 2015 - Matjaž Karner

GHD Lučine 2015 – Matjaž Karner