Na gorsko-hitrostni dirki Lučine zmaga v diviziji 2 za Roka Turka

Avtomobilizem, GHD

Sončna sobota in nedelja, veliko število gledalcev in 90 dirkačev na startu 3900 metrov dolge proge med Todražem in Lučinami – recept za uspešno mednarodno gorsko hitrostno dirko Lučine 2015, na kateri je letos nastopil tudi Rok Turk. Sicer Roka ponavadi vidimo nastopati predvsem v reliju, a ker je cilj proge v domačem kraju kluba […]

Rok Turk - GHD Lučine 2015

Sončna sobota in nedelja, veliko število gledalcev in 90 dirkačev na startu 3900 metrov dolge proge med Todražem in Lučinami – recept za uspešno mednarodno gorsko hitrostno dirko Lučine 2015, na kateri je letos nastopil tudi Rok Turk.

Rok Turk - GHD Lučine 2015

Rok Turk – GHD Lučine 2015

Sicer Roka ponavadi vidimo nastopati predvsem v reliju, a ker je cilj proge v domačem kraju kluba OPV Šport, katerega član je tudi Rok, se je tokrat podal na gorsko-hitrostno dirko.

Rok Turk - GHD Lučine 2015

Rok Turk – GHD Lučine 2015

Z zavito progo je s Peugeotom 208 R2 opravil odlično in bil na cilju na visokem 5. mestu v skupni razvrstitvi državnega prvenstva Slovenije, najhitrejši in zmago pa je osvojil v diviziji 2. “V veselje mi je bilo nastopati na domači dirki OPV Športa. Veliko število gledalcev, odlično vzdušje in lep rezultat na koncu so razlogi, da smo vsi skupaj lahko zadovoljni z nastopom na gorsko hitrostni dirki v Lučinah” se je na cilju skupaj s preostalimi člani kluba veselil Rok.