Subaru odslej tudi v Mariboru

Subaru odslej tudi v Mariboru

Podjetje Avto Koletnik iz Maribora je v začetku leta 2014 postalo novi SUBARU partner za omenjeno regijo.

Dolgoletne poslovne izkušnje, tradicija in ugled te avtohiše predstavljajo jamstvo, da bo imela blagovna japonska znamka Subaru na tem zelo pomembnem delu slovenskega tržišča kakovostnega partnerja, ki bo deloval v zadovoljstvo vseh obstoječih in tudi bodočih uporabnikov teh vozil.

Subaru trezia

Avto Koletnik nudi kupcem in vsem lastnikom vozil Subaru v regiji storitve prodaje in vzdrževanja.

subaru forester 2013

V družbi SUBARU ITALIA so kot pooblaščeni distributer za področje Republike Slovenije prepričani, da predstavlja izbira družbe dolgoročno in kakovostno rešitev, ki bo prispevala k vsestranskemu zadovoljstvu strank. Prav tako vas želijo obvestiti, da od začetka februarja 2014 družba INTERSERVICE v Ljubljani posluje žal zgolj le še kot pooblaščeni serviser za vozila Subaru.

Urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji bogati karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. Trenutno upravlja s portalom na daljavo, saj živi in dela v Dubaju in je član žirije prestižnega izbora “The Oman Auto Excellence Awards”.