Študija Volkswagen Tristar

Novosti

Volkswagen Gospodar­ska vozila ob 30-letnici prve študije s pogonom syncro predstavlja konceptno vozilo Tristar, kombinacijo vseh dobrih lastnosti aktualne serije T, kakršne še ni bilo. Njegove terenske lastnosti dopolnjujejo prilagodljive možnosti transporta in natovarjanja. Znamka Volkswagen Gospodarska vozila bo na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu IAA predstavila konceptno vozilo z imenom Tristar. Široki kesonar s podaljšano […]

Volkswagen Gospodar­ska vozila ob 30-letnici prve študije s pogonom syncro predstavlja konceptno vozilo Tristar, kombinacijo vseh dobrih lastnosti aktualne serije T, kakršne še ni bilo. Njegove terenske lastnosti dopolnjujejo prilagodljive možnosti transporta in natovarjanja.

Tristar

Znamka Volkswagen Gospodarska vozila bo na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu IAA predstavila konceptno vozilo z imenom Tristar. Široki kesonar s podaljšano kabino, stilskim drogom in kratko medosno razdaljo ima stalni štirikolesni pogon z mehansko zaporo diferenciala na zadnji premi in za 30 mm dvignjeno karoserijo. Monolitna armaturna plošča z obliko in preprosto funkcionalnostjo spominja na zgodnejše modele VW hipi-kombija. Prtljago ali tovor je mogoče naložiti na dva nivoja: pod kesonom, na katerem je že nameščeno posebno rezervno kolo, se nahaja prostoren predal, zaščiten pred prahom in vodo. V kabini so poleg vrtljivih in pomičnih voznikovega in sovoznikovega sedeža tudi 20-palčni tablični zaslon ter najsodobnejši videokonferenčni in avdio­sistemi, zaradi katerih bo Tristar odličen prostor za sestankovanje.

 tristar-interior

Zaradi terenskih lastnosti, ki jih dopolj­njujejo prilagodljive možnosti transporta in natovarjanja, je Tristar lahko delavnica na kolesih, potujoča pisarna z najsodobnejšo opremo ali idealno rekreativno vozilo. Novi Volkswagen Tristar je varen, kakovosten in prilagodljiv, zato je vsestransko orodje za slehernega uporabnika, bodisi arhitekta, snemalno ekipo, servisnega strokovnjaka, krajinskega vrtnarja ali pustolovca na raziskovalni odpravi.