Renault Trafic SpaceClass (prestižna različica za prevoz potnikov)

Novosti

Renault Trafic SpaceClass lahko glede na izvedenko sprejme do devet potnikov, katerim ponuja prostornost in udobnost najvišje ravni na trgu.

Renault Trafic SpaceClass lahko glede na izvedenko sprejme do devet potnikov, katerim ponuja prostornost in udobnost najvišje ravni na trgu. Prilagodljivost v tirnice vpetih sedežev v drugi in tretji vrsti omogoča več kot 50 različnih postavitev, kar je edinstveno v tem segmentu. Vsak potnik je deležen diskretnega udobja zahvaljujoč dodatno zatemnjenim steklom zadaj, uravnavani klimatski napravi, bralnim lučkam s svetilnimi diodami in ekskluzivnimi usnjenimi prevlekami (glede na različico).

Trafic SpaceClass z opremo “Paket Signature” se zahvaljujoč vrtljivim sedežem in snemljivo osrednjo mizico z nizom mest za shranjevanje lahko pretvori v “salon na kolesih”. V vseh izvedenkah vtičnice 220 V in USB omogočajo polnjenje računalnikov in drugih elektronskih naprav.

Na armaturni plošči je množica praktičnih in značilnih podrobnosti, med katerimi so tudi z usnjem prevlečen volan, množica odlagalnih mest ter kromasti ali črni satinirani okrasni vstavki.

Osrednji zaslon z diagonalo 7 palcev prikazuje sliko navigacijske naprave MEDIANAV Evolution ali naprave R-Link Evolution s funkcijo Android Auto ter sliko kamere za vzvratno vožnjo (glede na različico).

Na zunaj je Trafic SpaceClass na mah prepoznaven zahvaljujoč svetlobnemu pečatu spredaj, kromasti maski, lakiranima odbijačema, oznakama SpaceClass na prednjih blatnikih, ekskluzivni premierni kovinski temno sivi barvi karoserije (siva Comète), mnogih črnih satiniranih elementih in brušenih 17-palčnih platiščih (glede na izvedenko).

Trafic SpaceClass cilja na poklicne kupce, katerim je izredno pomembno udobje za vse potnike ne glede na dolžino poti. Trafic SpaceClass je posebno primeren za podjetja in hotele, ki uporabljajo kombije za prevoz potnikov na ali z letališč in železniških postaj. Ta kombi visokega razreda za prevoz potnikov je prav tako namenjen vsem, ki se poklicno ukvarjajo s prevozi oseb, na primer taksi podjetja ali samostojni šoferji. Trafic SpaceClass bo pritegnil tudi zasebne kupce kot so družine, ki rabijo velik in prilagodljiv prostor za potnike.

Trafic SpaceClass prihaja na evropskr trge jeseni 2017.