Primož pomaga, če kupite Škodo!

Aktualno, Zanimivosti

Na Med.Over.Net forumih se pogosto piše o avtomobilih, nenazadnje za te namene obstaja tudi samostojni portal Avto.Over.Net, ki pomaga z nasveti pri odločitvah za nakup novega jeklenega konjička. Vsaka družina za svoje nemoteno delovaje v današnjih časih potrebuje vsaj en avtomobil. Varen, prostoren, udoben in zanesljiv avtomobil. Ker Primož verjame, da so češke Škode ravno […]

Na Med.Over.Net forumih se pogosto piše o avtomobilih, nenazadnje za te namene obstaja tudi samostojni portal Avto.Over.Net, ki pomaga z nasveti pri odločitvah za nakup novega jeklenega konjička.

Vsaka družina za svoje nemoteno delovaje v današnjih časih potrebuje vsaj en avtomobil. Varen, prostoren, udoben in zanesljiv avtomobil. Ker Primož verjame, da so češke Škode ravno takšni avtomobili, ki za svojo ceno ponujajo maksimalno, se je odločil, da pomaga prvim petim uporabnikom, ki bodo kupili katerokoli Škodo.

primoz cimerman skoda 2013

Kako? Preprosto.

Prvih pet interesentov za katerikoli model znamke Škode, ki se bo oglasilo na el. pošto Primoža Cimermana s svojimi željami (model, motor in oprema), bo dobilo po nakupu škode pri avtohiši Porsche Verovškova dva (2) brezplačna servisa (15.000 in 30.000 km). To vključuje redni vzdrževalni servis (menjava olja in filtrov).

Torej, si resen kupec? Piši na [email protected] in hitro, saj je ponudba omejena na le prvih pet kupljenih vozil!

Kako se premika meje? Če delamo s srcem – preberi intervju s Primožem na spletni strani simplyclever.si.