Prenovljena Kia Sportage (4. generacija)

Novosti

Kia Motors bo 15. septembra na avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavila povsem novega Kia Sportaga, ki bo prvič doživel globalno premiero prav na stari celini. V svoji četrti generaciji novi Sportage prinaša drzno, progresivno obliko, ki iz vsakega zornega kota izžareva moč in okretnost. Slog dinamičnega kompaktnega športnega terenca ustvarja vizualno skladnost drznih in natančnih […]

Kia Motors bo 15. septembra na avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavila povsem novega Kia Sportaga, ki bo prvič doživel globalno premiero prav na stari celini.

V svoji četrti generaciji novi Sportage prinaša drzno, progresivno obliko, ki iz vsakega zornega kota izžareva moč in okretnost. Slog dinamičnega kompaktnega športnega terenca ustvarja vizualno skladnost drznih in natančnih potez tega dramatično oblikovanega modela.

4-generacija-kia-sportage

Kabina novega Sportaga predstavlja preprost, moderen slog z visokokakovostnimi materiali, po mnenju njenih snovalcev pa naj bi postala Kiina najbolj prefinjena in najbolj kakovostna kabina doslej.

Oblika novega Sportaga, za katero je najbolj zaslužen Kiin evropski oblikovalski center v Frankfurtu, predstavlja prihodnji obraz Kie.

notranjost-kia-sportage-4-generacija