Porsche vpoklical kar 409.477 vozil Cayenne

Zanimivosti

Porsche je na preventivno kontrolo vpoklical 409.477 vozil Cayenne od modelskega leta 2011 do 2016 z vsega sveta. Razlog je možnost slabo pritrjenega varovalnega obročka na mehanizmu zavornega pedala. Težava je bila odkrita pri internih preiskavah in so jo v tekoči serijski proizvodnji že odpravili. Na servisu bodo preverili pravilno namestitev. Po zadnjih podatkih servisni […]

Porsche je na preventivno kontrolo vpoklical 409.477 vozil Cayenne od modelskega leta 2011 do 2016 z vsega sveta. Razlog je možnost slabo pritrjenega varovalnega obročka na mehanizmu zavornega pedala.

Težava je bila odkrita pri internih preiskavah in so jo v tekoči serijski proizvodnji že odpravili. Na servisu bodo preverili pravilno namestitev.

Po zadnjih podatkih servisni ukrep za vozila Porsche Cayenne velja tudi v Sloveniji, skupaj je 38 takšnih vozil. Uporabniki vozil, za katere imajo podatke na voljo, bodo pisno obveščeni in pozvani na servis za izvedbo ukrepa. Potrebna dela bodo predvidoma zaključena v približno pol ure in bodo opravljena brezplačno.