Ponovno na izpitno vožnjo 3.0

Novosti

Ponovite izpitno vožnjo in se potegujte za rally vožnjo z Rokom Turkom!

Bi danes še opravili izpitno vožnjo? Od voznikov, ki so do sedaj sodelovali v akciji Ponovno na izpitno vožnjo v enem od 8 mest po Sloveniji, jih je le četrtina uspešno opravila izpitno vožnjo. Mislite, da bi jo tudi vi? 

Zakaj staro znanje ni dovolj?  

Cestnoprometni predpisi in infrastruktura se spreminjajo, vozniki pa znanja večinoma ne osvežujemo. To vpliva na našo varnost v prometu, varnost naših sopotnikov in vseh ostalih udeležencev v prometu. 

Sprejmite izziv v paru! 

Na ponovno opravljanje izpitne vožnje se lahko prijavite sami, lahko pa povabite prijatelja. V spremstvu učitelja vožnje bosta preizkusila svoje vozniške veščine. Tisti z najvišjo oceno učitelja vožnje bo zmagovalec. 

Profimedia

Osvojite rally vožnjo z Rokom Turkom! 

Vsi, ki boste opravljali ponovno izpitno vožnjo v enem izmed 6 mest, boste sodelovali v žrebanju za adrenalinsko rally vožnjo. Dva srečna izžrebanca bo rally prvak Rok Turk popeljal v svojem izvenserijskem športnem vozilu Hyunday i20 razreda R5. To bo prav gotovo nepozabna izkušnja, saj ima vozilo pogon na vsa štiri kolesa in 1.6 turbo motor, ki razvije kar 290 konjskih moči. 

Najprej se bosta preizkusila kot sovoznika, nato pa se bosta v izvenserijskem športnem avtomobilu lahko izkazala kot čisto prava rally voznika z Rokom Turkom na sovoznikovem sedežu. 

Več o prijavi najdete tukaj>>.