Otvoritev novega prodajnega salona in servisa Peugeot v Ajdovščini

Poslovno

Pooblaščeni mreži prodajalcev in serviserjev vozil Peugeot, se je v novembru pridružilo podjetje Crono d.o.o. Ajdovščina, PE Goriška v Ajdovščini, ki bo stranke in ljubitelje znamke Peugeot pričakalo s celovito prodajno in servisno ponudbo na 700 m². Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Peugeot, prodajo dodatne opreme in Peugeot boutique izdelkov, prodajo originalnih rezervnih […]

Pooblaščeni mreži prodajalcev in serviserjev vozil Peugeot, se je v novembru pridružilo podjetje Crono d.o.o. Ajdovščina, PE Goriška v Ajdovščini, ki bo stranke in ljubitelje znamke Peugeot pričakalo s celovito prodajno in servisno ponudbo na 700 m².

Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Peugeot, prodajo dodatne opreme in Peugeot boutique izdelkov, prodajo originalnih rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo. Strankam ponujajo tudi ugodne možnosti financiranja in zavarovanja vozil.

Podjetje Crono, z bogato avtomobilistično tradicijo, bo poskrbelo za prisotnost v celotni goriški regiji, ki predstavlja zanimiv prodajni in servisni potencial za znamko Peugeot.

Direktor podjetja Crono, Tilen Kodelja je poudaril, da se bodo potrudili, da bodo Ajdovci s širšo okolico zopet dobili zaupanja vrednega serviserja ter založen salon vozil Peugeot in strankam približali vrednote znamke, ki temeljijo na dinamičnosti, dovršenosti, eleganci in emocijah.

Direktor znamke Peugeot v Sloveniji, Adam Kavšek je poudaril, da je za znamko Peugeot otvoritev prodajno servisnega centra Crono velikega pomena. Peugeotova vozila, ki ponujajo brezkompromisno kakovost, eleganten dizajn in instinktivno vozniško izkušnjo, so tako strankam ponovno na voljo tudi na goriškem. Podjetje Crono bo strankam poleg celovite ponudbe osebnih in lahkih gospodarskih vozil Peugeot, nudilo tudi kvalitetne in cenovno ugodne storitve vzdrževanja in servisiranja vozil. Iskreno se veselimo in verjamemo v uspeh našega novega koncesionarja ter mu želimo uspešen začetek prodajo-servisnih aktivnosti v okviru znamke Peugeot.