Osvežitev za model Audi A4

Aktualno, Novosti

Pri Audiju so za modela prestižnega srednjega razreda pripravili osvežitev. Z modelskim letom 2019 bosta A4 limuzina in A4 Avant dobila novo oblikovane odbijače, ki skušajo v povezavi z novim dizajnom platišč poudarjati športni značaj vozila. Nova linija opreme S line competition vozilu pridaja več dinamičnih elementov. Z novim modelskim letom nas bo Audi A4 […]

Pri Audiju so za modela prestižnega srednjega razreda pripravili osvežitev. Z modelskim letom 2019 bosta A4 limuzina in A4 Avant dobila novo oblikovane odbijače, ki skušajo v povezavi z novim dizajnom platišč poudarjati športni značaj vozila. Nova linija opreme S line competition vozilu pridaja več dinamičnih elementov.

Z novim modelskim letom nas bo Audi A4 v izvedbah design in sport skušal navduševati s predvidoma bolj markantnim sprednjim delom. Peterokotne linije obrobljajo zunanje odprtine za dovod zraka. V paket zunanje opreme S line bodo vključeni novi odbijači bolj športnega videza. Njihova značilnost je izrazito klinasta oblikovna zasnova. Obroba v obliki črke U ločuje zunanji del od notranjega, ki ga krasi satasta mreža. V dovodih za zrak ločene odprtine del vetra, ki nastaja med vožnjo, odvajajo do kolesnih ohišij, kjer je zrak voden ob kolesih.

Za razlikovanje med različnimi linijami opreme skrbi enodelni okvir mreže hladilnika. Pri paketu zunanje opreme S line so v njegovo mrežo integrirane tudi lamele v 3D-videzu. Na spodnji strani se sprednji del zaključuje s posebno obrobo. Tudi zadnji odbijač se serijsko predstavlja v novi podobi. Namesto okroglih sta zdaj tu dve široki, trapezasti izpušni cevi. Predel difuzorja med njima je ožji. Nova so tudi platišča, ki jih je mogoče naročiti v dimenzijah od 16 do 19 palcev.

Za modelsko serijo A4 je premierno na voljo tudi paket opreme S line competition, ki vključuje več ekskluzivnih novosti – vodoravno obrobo spredaj in letev za zaščito pred kamenjem v selenitno srebrni barvi, zadnji usmernik zraka tipa RS za A4 Avant in med drugim novo barvo laka turbo modra. Na spodnjem delu zadnjih vrat so štirje krogi – v srebrni ali črni barvi, odvisno od zunanje barve vozila. S tem paketom opreme dobi kupec tudi mnoge športne tehnične rešitve – 19-palčna platišča znamke Audi Sport, rdeče zavorne čeljusti, športno podvozje in LED-žaromete.

Kar zadeva notranjost vozila, izhaja paket S line competition iz paketa notranje opreme S line black, ki ga dopolnjujejo še dekorativni karbonski elementi RS, 3-kraki večfunkcijski volan in deloma usnjeni športni sedeži. Alternativno se kupci lahko odločijo tudi za S športne sedeže v magmatsko rdeči ali drugih barvah.

V Nemčiji se bo predprodaja Audija A4 limuzina in A4 Avant modelskega leta 2019 začela v tretjem četrtletju 2018.