Opel zabeležil 100.000 naročil za model ADAM

Poslovno

Opel ADAM je zbral že vrsto nagrad in zmag v različnih izborih, ob tem pa postavil nova merila za majhne modne avtomobile. Njegovo priljubljenost potrjuje tudi število naročil, saj so jih zanj pri Oplu, od začetka leta 2013, ko je stekla prodaja, zbrali že več kot 100.000. Od tega jih je 3000 za novega člana družine […]

Opel ADAM je zbral že vrsto nagrad in zmag v različnih izborih, ob tem pa postavil nova merila za majhne modne avtomobile. Njegovo priljubljenost potrjuje tudi število naročil, saj so jih zanj pri Oplu, od začetka leta 2013, ko je stekla prodaja, zbrali že več kot 100.000.

Od tega jih je 3000 za novega člana družine prvaka individualizma, ADAMA ROCKSA. Mini crossover bo v prve prodajne salone pripeljal konec septembra z novo generacijo sodobnega in učinkovitega bencinskega motorja z neposrednim vbrizgom goriva, turbinskim polnilnikom in le litrom delovne prostornine in tako kupcem ponudil še več vznemirljivosti. Dodatno razsežnost individualizacije vozil družine ADAM zagotavlja serijska zložljiva platnena streha Swing Top.

adam-opel-proizvodnja

Sleherni urbani crossover je lahko, tako kot vsi ostali ADAMI, enkraten oziroma neponovljiv. Z novimi barvami, različnimi izvedbami strehe in številnimi kombinacijami v notranjosti, je mogoče ADAMA ROCKSA individualizirati na enaki ravni, kot vse ostale člane avtomobilske družine. Zaščitne obloge antracitne barve in srebrne zaščitne plošče poudarjajo njegov robusten in mišičast videz. Ob tem se platnena streha Swing Top odpre s preprostim stiskom na stikalo, v le petih sekundah in zagotavlja prvinske užitke vožnje pod milim nebom.